1 juli 2014

L'Occitane Feito no Brasil


Nu de Belgen door zijn naar de volgende ronde (ik kijk anders nooit voetbal, maar ik maak graag een uitzondering voor het WK), mag er wel eens een Braziliaans feestje volgen. Bij voorkeur vanavond, wanneer ze weer een match moeten spelen, knipoog.

In elk geval kan je al in Braziliaanse sferen komen met enkele nieuwe producten van L'Occitane. Het land vol cultuur en muziek inspireerde L'Occitane tot een geheel eigen collectie, Feito no Brasil, oftewel vervaardigd in Brazilië. De productenlijnen zijn gebaseerd op twee biografische regio's, gemaakt met Braziliaanse ingrediënten en de verpakkingen werden ook telkens geïllustreerd door een lokale kunstenaar.


De eerste lijn draait volledig rond de Jenipapo, een fruitboom die dol is op de zon en daarom ook telkens hoger en hoger groeit. De vruchten van de boom hebben beschermende en hydraterende eigenschappen, die L'Occitane inspireerden tot het creëren van een aantal zonneproducten, zoals de Protecting Body Jelly Milk met SPF 20. Zonder typische zonnebrandgeur, trouwens, want het fruitige bloemenparfum van de Jenipapo vind je hierin ook terug. 

Die geur zit ook vervat in een Perfumed Oil Roll On: een hele handige en compacte manier om de zonovergoten geur met je mee te nemen en ten gepaste tijde bij te werken. Een beetje smeren op de pols en in de nek en je ruikt weer heerlijk zomers.

citrus x watermeloen x pina colada
lelietjes-van-dalen x frangipanibomen
muskus x sandelhout x vanille


De tweede lijn draait volledig rond de Vitória Régia, een gigantische waterlelie uit het Amazonegebied die als het ware twee verschillende levens leidt: overdag slaapt de bloem, de bladeren sluiten zich en de lelie beschermt zich zo tegen de zon. Hierbij hoort een frisgroen bloemparfum, onder andere in de Vitória Régia Day Flower hand cream met de lichtgroene verpakking. Deze handcrème is superfris en licht, een gelcrème structuur die gemakkelijk opensmeert en direct intrekt.

sinaasappel x citroen x groene appel
gardenia x vitória amazonica x lelietje-van-dalen
muskus x amber x heliotroop


's Avonds komt de lelie terug tot bloei, maar op de tweede dag verwelkt ze en maakte ze plaats voor een nieuwe bloem. Deze geur is een wat warmere en poederige groene bloemengeur, helemaal mijn ding. Ik blijf maar sniffelen aan de Vitória Régia Night Flower eau de cologne, zalig! Hiermee mag je je volledig insprayen als je uit de douche komt.

bloemen x poederige groenen noten
limoen x waterhyacint x pioen
muskus x sandelhout

En dit zijn slechts enkele producten, want naar goede gewoonte kan je bij L'Occitane nog meer moois vinden. Als een bepaalde lijn je aanspreekt, moet je zeker eens online kijken naar de andere producten die ze aanbieden. En voor vanavond: supporteren, dames!

Jenipapo Protecting Body Jelly Milk SPF 20 - 150 ml voor € 23,00
Jenipapo Perfumed Oil Roll On - 10 ml voor € 20,00
Vitória Régia Night Flower eau de cologne - 100 ml voor € 32,00
Vitória Régia Day Flower hand cream - 30 ml voor € 7,50
Verkrijgbaar in de L'Occitane winkels en webshop


BeautyLoves
Share:

5 opmerkingen

 1. Superleuke vormgeving! Als ik nog eens bij L'Occitane ben ga ik zeker eens snuffelen. En jaaaa, go Belgium, woot woot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de verpakkingen echt heel tof

  BeantwoordenVerwijderen
 3. speelse verpakkingen :)

  en ik ben -as we speak- aant supporteren :D der is net een goal gevallen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jammer trouwens dat griekenland eruit ligt ;)

   Verwijderen
 4. Het zien er leuke productjes uit :)! Prachtige foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig