1 juli 2014

Lush zomer 2014

Lush Summer 2014

De zomercollectie van Lush bevat weer heel wat mooie nieuwigheden. Alle producten zijn al te krijgen in de diverse Lush-winkels en online, hieronder krijg je van mij al een overzicht!

Lush Granny Takes a Dip bath bomb

Granny Takes a Dip bath bomb - € 5,65

Granny Takes a Dip heeft een overduidelijke, psychedelische '60's-vibe die me doet denken aan broeken met brede pijpen en plateauschoenen. De roze brokjes zijn niet standaard, maar mijn Granny had het wat moeilijk in de post :-)

En zit veel citrus in deze zomercollectie en dat vind je ook terug bij Granny Takes a Dip. Samen met wat gember en peper krijg je van Granny een echte oppepper en kan je tegelik genieten van een kleurenspektakel.

Lush D'Fluff

Lush D'Fluff

D'Fluff scheerzeep - 100 / 250 g voor € 9,95 / 17,45

Je benen scheren was nog nooit zo leuk! Want dit is aardbeienscheerfluff, mensen. Lees het goed: aard-bei-en-scheer-fluff.

Een echte scheerzeep zou ik dit niet noemen, eerder een hele luchtige mousse. De roze kleur komt overduidelijk van de aardbeien, verder zit er cacaoboter, vanille- en rozenabsoluut, zoete wilde sinaasappelolie en kokosolie in. Héél verzorgend en dat merk ik als ik mijn benen hiermee insmeer.

Een grote hoop schuim hoef je niet te verwachten, wel worden je benen superzacht en zijn de haartjes klaar om geschoren te worden. Je kan D'Fluff zelfs gebruiken als body wash, maar daarvoor ben ik net iets te vrekkig op mijn potje.

Zest hair gelly - 100 g voor € 19,35

De Zest hair gelly is een specialleke. Deze gel komt in de vorm van een jelly, dus vandaar de naam gelly. Mét een sterke citrusgeur, dankzij sinaasappelsap en oranjebloesemolie.

Je moet eigenlijk de volledige gelly uit het potje halen, tussen je handen laten glijden en met wat er op je handen achterblijft, kan je je haar stylen.

Lush Mangnificent

Lush Parsley Porridge

Mangnificent zeep en Parsley Porridge zeep - 100 g voor € 6,85

Er zijn twee zepen in de zomercollectie: Mangnificent en Parsley Porridge. Mangnificent is een mangozeep (spot de stukjes gedroogde mango!) gespijsd met citroen-, mandarijn- en oranjebloesemolie. Lekker fruitig en gezond dus vol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Van de twee heeft deze het meest appetijtelijke uiterlijk (hé, het oog wil ook wat), maar Parsley Porridge doet wel het meeste voor je huid. Die laatste werkt namelijk ook antibacterieel, met dank aan de tea tree, verse peterselie en pompelmoes. Er zit ook havermeel in (zacht exfoliërend om dode huidcellen te verwijderen) en aloë vera om je huid te verzachten. Als je wat acné hebt op je rug of decolleté kan Parsley Porridge een helpende hand bieden.

Lush African Paradise

Lush African Paradise

African Paradise body conditioner - 230 g voor € 32,95

Intussen is het jullie waarschijnlijk niet ontgaan hoe dol ik wel ben op Ro's Argan body conditioner. Ik was dan ook erg blij te zien dat Lush voor de zomer een nieuwe body conditioner heeft ontwikkeld. African Paradise is lichter en minder dik van Ro's Argan, en ruikt ook wat meer tropisch. Perfect voor het warmere seizoen, dus!

En met een passende naam, want African Paradise zit vol Ghanese karitéboter en moringa-olie, Keniaanse aloë vera, Ghanese ylang ylang- en baobabolie en Zuid-Afrikaanse maroela-olie. Allemaal fair trade, uiteraard.

Een body conditioner is een heel snelle manier om je huid te hydrateren: insmeren onder de douche, laten inwerken en dan afspoelen. Uit de douche stappen, je afdeppen en klaar! Verder insmeren hoeft niet meer, want African Paradise zorgt voor de nodige hydratatie.


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. het 'scheerspul' ziet er fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! D'Fluff scheerzeep lijkt me erg fijn! Jammer genoeg zit er geen winkel van Lush bij mij in de buurt :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De producten van Lush zijn zo mooi! Bijna zonde om te gebruiken haha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou graag de scheerzeep proberen :-) Ik sta open voor alles dat dat ellendig werkje wat plezanter kan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helaas ben ik niet zo gek van de geur van African Paradise. Jammer, want ik houd wel van die bodyconditioners

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De producten klinken erg fijn! Ik denk dat ik het aardbeien scheerproduct wel ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De zepen lijken me wel wat: de mango voor de geur (volgens mij) en de tea tree variant voor de huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. D'Fluff is echt zo fijn! Een blijvertje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het product om te het scheren te vermakkelijken klinkt heel goed.
  Ook ben ik zeer benieuwd naar African Paradise ;-)
  Ik heb er veel goeds over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. D'fluff wil ik zeker eens proberen. Lijkt me fijner dan de standaard scheerschuimbus

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Ik ben al fan van de scheercrème, de rest moet ik nog uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook niet zo lang geleden in de Lush geweest in Brussel en ik was meteen verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig