7 juli 2014

Molton Brown Rhubarb & Rose

Molton Brown Rhubarb & Rose

Ik ben dol op rabarber, het liefste eet ik het rauw, met een beetje suiker. De geur en smaak slepen mij onmiddellijk terug naar de tijd dat ik als kind tijdens de zomervakantie op de bank voor ons huis zat met een bakje rabarber en suiker, smoelen te trekken door de zure rabarber en genietend van het warme weer.

Ik betwijfel of mijn kindertijd de inspiratie was voor Molton Brown, maar ongetwijfeld is het op en top Engelse merk ook gecharmeerd door de zomerse twist die rabarber met zich mee brengt. Alleszins voldoende om een tijdelijke lijn uit te brengen, Rhubarb & Rose. De zure rabarber heeft namelijk een zoet tegengewicht nodig en dat werd de roos. Eens sprankeltje fruitakkoord (yuzu, pompelmoes en mandarijn) werkt het geheel af.

Maar bovenal is de Replenishing Hand Cream een geweldig goede handcrème in een schattige verpakking. Het is een heerlijke crème, niet te dik en niet te dun, die je handen zijdezacht - maar niet plakkerig! - maakt. Jammer dat het een limited edition is, want deze geur mag voor mij nog lang na de zomer blijven hangen.

Molton Brown Rhubarb & Rose limited edition - verkrijbaar bij Parfuma
Hand Wash - 300 ml voor € 19,50
Hand Lotion - 300 ml voor € 23,40
Replenishing Hand Cream - 40 ml voor € 12,30


BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. lol, ik probeer me je nu voor te stellen, met rabarber in je vuistje en maar smoelen trekken :D zelf lust ik geen rabarber.

  leuke producten, zo lijkt me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha allee, ik zou nu echt denken dat ze dachten: waar zouden we stamatia eens een plezier mee kunnen doen? :D ik vind het ook echt een heerlijke geur! instant nostalgie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zie er heel goed uit! Ik hou van rabarber en kan me die geur heel goed voorstellen ;-)

  Fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat uniek met die rabarber! Ziet er het proberen waard uit.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig