16 juli 2014

Schwarzkopf Professional BLONDME

Schwarzkopf Professional BLONDME

Het ene blondje is het andere niet. Koel of warm (en dan heb ik het niet over mijn temperament), het kan de moeite zijn om je verzorging hierop aan te passen. Hoe beter de verzorging, hoe langer je haar mooi blijft.

Zelf heb ik koele blonde highlights en probeer ik elke twee maanden voor een opfrisbeurt bij de kapster langs te gaan. Tegen dan is mijn haar ook weer gegroeid en moet het model sowieso wat worden bijgeknipt. Dat model is al jaren ongeveer hetzelfde - lange lengtes en een opgeknipte frou - waarbij ik af en toe eens iets wijzig. Soms laat ik meer laagjes knippen, andere keren wil ik vooral de lengte behouden. Het hangt allemaal ook af van de staat van mijn haar. Misschien een beetje saai, maar ik vind het prima zo.

Bon, terug naar de highlights. Na de laatste opfrisbeurt testte ik enkele producten van Schwarzkopf Professional: een professionele lijn die je bij kappers kan kopen, maar met producten die ik best nog betaalbaar vind voor de expertise die je krijgt. Ik ben al jaren fan van hun Got2Be 2Sexy Big Volume haarspray die je in de drogisterij en supermarkt kan kopen, maar de pro-lijn had ik tot dusver nog niet bestudeerd.

Schwarzkopf Professional BLONDME

Blijkbaar bestaat er een heel gamma BLONDME met aangepaste kleuringen en verzorgingen voor allerlei types blond haar. Ideaal! Te beginnen met de Color Enhancing Blonde Shampoo Cool-Ice. Deze handige tube vol donkerpaarse shampoo is perfect voor de koelere tinten blond want het haalt het gele effect uit je haar. Gewoon je haar wassen zoals je gewend bent, maar dan de shampoo nog een minuutje laten inwerken voor het beste resultaat.

Schwarzkopf Professional BLONDME

Nadien stap ik gewoon uit de douche, want mijn conditioner is een leave-in spray. De Color Correction Spray Conditioner is eveneens donkerpaars, maar onderaan liggen zilverkleurige deeltjes dus je moet goed schudden voor gebruik. Dan krijg je een soort van psychedelisch schouwspel dat ik op de foto heb proberen vastleggen. Deze spray neutraliseert gele ondertonen, laat je haar glanzen en bevat tevens een UV-filter. Iets dat geblondeerd haar goed kan gebruiken, want de zon laat je kleur altijd sneller vervagen.

Als ik dan mijn haar brush met een grote, ronde borstel, merk ik dat mijn kleur er weer net iets mooier bij ligt. Niet dat ik mijn kappersbezoekje in de toekomst zal uitstellen, maar het is wel fijn als ik twee volle maanden van mijn highlights kan genieten.

Schwarzkopf Professional Color Enhancing Blonde Shampoo Cool-Ice - 250 ml voor € 14,95
Schwarzkopf Professional Color Correcting Spray Conditioner Cool-Ice - 150 ml voor € 16,95 
Verkrijgbaar in de Schwarzkopf Professional Partner Salons - info via www.schwarzkopf-professional.com en 02/218 1454BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik ben heel benieuwd naar de leave-in conditioner!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er mooi uit en het klinkht goed!

  Mooie en fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt fijn! Ik gebruikte vroeger vaak een paarse shampoo. Misschien dat ik dat eens opnieuw moet doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten maar spijtig genoeg ben ik een brunette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als fijne producten :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nahet lezen van je review ga ik de leave-in conditioner lopen. Heb lang getwijfeld, maar dankzij jouw info kan ik een beslissing maken. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verdwijnt het effect van de leave-in spray ook gewoon weer? Ik heb natuurlijk blond haar, maar heel gelig en ik wil het wel eens wat koeler vandaar dat ik de spray gekocht had, maar nu twijfel ik om deze te gaan gebruiken omdat ik mijn natuurlijk haarkleur niet voorgoed om zeep wil helpen :s

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Verdwijnt het effect van de leave-in spray ook gewoon weer? Ik heb natuurlijk blond haar, maar heel gelig en ik wil het wel eens wat koeler vandaar dat ik de spray gekocht had, maar nu twijfel ik om deze te gaan gebruiken omdat ik mijn natuurlijk haarkleur niet voorgoed om zeep wil helpen :s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Evy, ik heb de spray zelf niet gebruikt op puur natuur haar, maar met mijn highlights. Het effect blijft niet onbeperkt zitten, als ik hiermee stop, dan vervaagt het effect ook. Dus ik denk dat je het op dat vlak een beetje mag vergelijken met iets als een kleurshampoo (wat het voor alle duidelijkheid ook niet is), wat toch iets anders is dan echte haarverf. Je hoeft de spray ook niet elke keer te gebruiken, als je het zou afwisselen met andere producten, zal het effect ook minder intens zijn. Maar uiteraard zal je dat pas weten als je het effectief gebruikt :-) Succes ermee!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig