18 juli 2014

The Body Shop Body Sorbets

The Body Shop Body Sorbet

Mijn verlof had niet beter kunnen beginnen, het is en wordt prachtig weer en ik geniet met volle teugen! Zo'n weer vráágt gewoon om ijsjes, véél ijsjes! En gun ook je huid een sorbetje. Say what? Jep, haal de nieuwe Sorbets van The Body Shop maar uit de (koel)kast, want je gaat het nodig hebben.

The Body Shop Body Sorbet

The Body Shop Body Sorbet

De Sorbets zijn te koop in verschillende fruit- en bloemengeuren en zijn verrijkt met aloë vera. Ik heb hier Moringa (een hele lichte, bloemige geur) en Pink Grapefruit (ijskoude roze pompelmoes). Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Moringa, die blendt qua geur net iets beter in met de andere producten die ik gebruik en blijft verder wat op de achtergrond.

De textuur is vrij speciaal: gelachtig en eigenlijk gewoon zoals een sorbetijsje (een ijsachtige, bijna schilferige textuur) maar dan in een tube. Je kan de Sorbets ook in de koelkast bewaren voor een extra frisse sensatie. Ze zijn niet superhydraterend, daarvoor zijn ze gewoon niet rijk genoeg, maar na een warme zomerdag kan het gewoon zo'n deugd doen om je hiermee in te smeren.

Fijn weekend en geniet van de zon!

The Body Shop Body Sorbet - 200 ml voor € 11,00



BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Leuke tubes en het lijkt me heerlijk om met deze bodylotions in te smeren!

  Happy Holiday Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze echt geweldig! Die textuur is zo heerlijk en vind ze ook zo verfrissend. De versie met moringa vind ik persoonlijk de lekkerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die met sinaasappel en ik ben er ook dol op :)! De textuur is echt zalig op warme zomerdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De mijne staan momenteel in de ijskast, zalig !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze zoooo fijn, zeker nu met dat warme weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze zien er echt heerlijk uit! De grapefruit geur is echt een van mijn favoriete TBS geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hmm klinkt goed en verfrissend om te smeren

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb de moringa ook en ben er dol op! Zo een lekker geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er ook 1tje. Hele fijn om je mee in te smeren na een bad!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig