29 juli 2014

Shoplog: solden 2014


Zeggen dat je eigenlijk niet zoveel in de solden hebt gekocht, om dan te beseffen dat je misschien toch wel een videowaardige shoplog kunt maken, ik kan dat. Toen een van mijn vaste lezeressen vroeg of ik nog eens een soldenfilmpje wilde maken, ben ik aan mijn bureau gaan zitten en heb ik een lijstje gemaakt van wat ik deze soldenperiode kocht. Et voilà! Hieronder een foto-overzicht en voor de liefhebbers nog een bijbehorend filmpje.Het is onderhand traditie: (bijna) elke keer ik in Knokke ben, koop ik een paar schoenen. Gelukkig voor mijn portemonnee is dat niet al te vaak. Bij Maury op de Lippenslaan spotte ik vrij snel (je kan er dan ook niet echt naast kijken) deze opvallende loafers van Rêve d'un Jour, een Marokkaans schoenenmerk met prachtige verpakking (meer info in mijn filmpje!). Mijn kledij is meestal vrij sober en egaal, maar in het accessoiredepartement durf ik mij wel eens laten gaan. Fuchsia luipaardprint, anyone?


Een tripje Planet Parfum liep ook anders uit dan gedacht. Ik vergat 's morgens parfum op te doen - horror! - dus ik dacht snel bij te parfumeren met een tester. Dat is waarschijnlijk niet waar die testers voor dienen, maar soit. Op weg naar de uitgang bevond mijn geparfumeerde zelve zich echter nabij soldenbakken and the rest is history. Hallo, nieuwe aanwinsten: YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain in 18 Rose Pastelle en YSL Rouge Pur Couture Pure Colour Satiny Radiance in 37 Rose Déesse.

Een tripje Luik leverde mij ook nog een diepblauw kleedje op van bij Mango op. Staat niet op de foto maar zie je wel voorbijkomen in het filmpje. Vrij sober aan de voorkant, maar toch een halfopen rug en een opvallende rits aan de achterkant. Kan iemand trouwens iets doen aan die vreselijke belichting in de pashokjes? Niemand is gebaat met slecht licht van bovenaf, dat zorgt voor rare schaduwen en toont elk lijntje en bobbel in je lijf. Mooi licht = flatterende kledij = meer kopen. Logisch, toch?Elk jaar bezoek ik ook de solden bij La Bottega. Ik heb een serieuze schoenentic, mocht je dat nog niet doorhebben. Deze keer ging ik naar huis met een paar Guess pumps en Lola Espeleta sandaaltjes in blauw en bruin. Die laatste heb ik al veel gedragen, het weer was er ook naar!


Een cadeaubon van Zalando en een extra soldenkorting triggerden de aankoop van de Rebecca Minkoff MAC handtas. 't Is de big MAC, want de Mini MAC is gewoon veel te klein voor al mijn handtasgerief. Ik ging voor basic en tijdloos zwart.


De solden waren tot slot vooral goed voor ons interieur en de vervulling van mijn wishlist. Deze kaars van Baobab Collection (Belgisch wereldmerk, handgemaakt en uniek) staat daar al even op te pronken, en afgelopen week was het eindelijk zover. Miombo Woodlands is de bedwelmende, warme geur van anijs en ceder uit hun vaste Africa collectie en ik kocht de kleinste variant, goed voor 60 branduren.


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. Mooi geshopt ! Ik vond je handtas erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, lief dat je 'mijn wens vervult' en dit solden shoplog filmpje/artikeltje maakte ;D

  Ah, ik ben nog nooit in Knokke geweest. Ik zou er graag eens een weekend naartoe. Enkel al om te flaneren in de winkelstraten, zoals jij duidelijk ook deed. Als je ze goed combineert, lijken me die loafers erg mooi. Ik vind dit fuchsia kleurtje mooier dan de originele kleur van een luipaardprint (geel/oranje).

  ook bij la bottega ben ik nog nooit geweest, maar het staat hoog op mijn to do list :)

  zelf kocht ik o.a. zilverkleurige mouse flats met studs van marc jacobs in de solden en door ze in de solden te kopen, ging er toch een mooie 80 euro van de prijs af.

  veel plezier met al je aankoopjes. ik vind vooral de loafers echt heel speciaal.

  bedankt!

  daag saskia^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I loove what I'm seeing! Pink leopard and RM, kan nooit fout gaan hé ^^. En een paar zwarte heels doen het ook altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items!
  Ik vind je haar heel knap in het filmpje. Staat je goed, zo'n hoge knot!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt zoveel moois geshopt ;-)

  Ik wens je een prachtige dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh een shoplog, altijd zo leuk! Je hebt hele mooie dingen geshopt, ik ze allemaal ook zelf kopen (of heb ze zelf al gekocht ;) )
  La bottega sla ik ook nooit over tijdens de solden, en dit keer heb ik een paar Guess sandaaltjes met hak gescoord! Jouw pumps heb ik ook gespot, die zijn ook echt heel mooi. De funky loafers vind ik echt geweldig trouwens, dat merk kende ik nog niet!

  En de RM MAC tas is ook een recente aanwinst van mij, een supermooie tas. Ik heb zelf wel de mini versie, dus het is een iets grotere uitdaging om alles erin te proppen :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh! Ik ben een grote fan van je loafers! Ook het diepblauwe kleedje van Mango vind ik super! Je hebt er duidelijk een geslaagde soldenperiode opzitten :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De loafers zijn zonder meer de ster van deze shoplog :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke schoentjes! En die kaars ziet er prachtig uit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dat zien er de perfecte zwarte pumps uit! nice

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk geshopt! Die handtas is echt héél mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oehla, goed geshopt, hele mooie spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig