1 augustus 2014

Boscia Luminizing Black Mask

Boscia Luminizing Black Mask

Ik was altijd al gefascineerd door het Boscia Luminizing Black Mask, een masker dat vloeibaar uit de tube komt en dat je na de droogtijd van je huid kan pellen. Een soort van instant sheet mask met lederlook, y'all.

Hoewel instant niet echt het woord is, want de droogtijd is ongeveer een half uur. Ik gebruik het Luminizing Black Mask dus meestal 's avonds en houd mij dan nog even bezig in afwachting van een gezuiverde huid. Want dat is de bedoeling van dit masker: het zuivert en verheldert je huid, minimaliseert poriën, verwijdert vuil en onzuiverheden en absorbeert overtallige olie. En: geschikt voor alle huidtypes, maar zeker zo fijn voor mijn gemengde huid!

Boscia Luminizing Black Mask

Een zuiverend masker is bij voorbaat een kleimasker en dat is met het Luminizing Black Mask niet anders. De Franse klei uit Montmorillion bevat 67 mineralen die veel goeds doen voor je huid en wordt geflankeerd door vitamine C voor de helderheid en extracten van den, rozemarijn, eucalyptus, jojobablad en wilgenroos die anti-oxiderend en anti-bacterieel werken.

Gebruiken is simpel: breng de glanzende zwarte gel zo egaal mogelijk aan op je droge en gereinigde huid. Het hoeft niet per se een dikke laag te zijn, maar zeker ook niet te dun. Laat het zitten tot het volledig droog is en dan komt het leukste: trek het van buiten naar binnen los en probeer voor de fun om het in z'n geheel van je gezicht te halen.

Het nadeel? Ik heb het Luminizing Black Mask nog niet in de Belgische schappen zien liggen - ik kan mij vergissen - dus liet ik het meebrengen uit de VS. Je kan het merk ook niet bestellen via Sephora.fr, wel via Sephora.com dus dat is alleen maar goed nieuws voor onze noorderburen.

Boscia Luminizing Black Mask - 80 g voor $ 34,00 via Sephora.com (niet te koop op Sephora.fr!)


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik gebruik soms wel eens een kleimaskers maar dan meestal enkel op mijn t-zone. Dit klinkt ook wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt zo geweldig! Ik had er nooit van gehoord.

  Mooie dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk :) De volgende keer maar op sephora.com mee bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cool! Een kleimasker dat je erna moet af peelen.. Nog nooit gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een erg fijn maskertje :)! Wel een heel lange droogtijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, altijd leuk zo een afpel-maskertje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh ja die had ik ook op mijn lijstje staan, zuivert het lichtjes of is het ook serieus diepgaande?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dit toch al een diepere reiniging. Meer dan zomaar een scrubje of zo. Heeft ongeveer een half uur nodig om volledig te drogen dus het heeft ook alle tijd. 't Is uiteraard geen uitgebreide facial bij een schoonheidsspecialiste, maar ik krijg een zacht vel, meer éclat en een T-zone zonder mee-eters, dus ik ben content!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig