27 juli 2014

Life behind the blog: vakantie week 1 (foto's + vlog)

Holiday! Een heel jaar werken om dan drie weken te genieten van een rondje alles mag maar niets moet. Ik heb heel wat foto's om te delen en helemaal onderaan dit artikel een vlog als extraatje. Ik vlog niet alles, dus voor the big picture moet je de foto's en vlog mentaal maar even samenvoegen.


Het eerste weekend van ons verlof trokken we een dagje naar Kortrijk. Lunchen deden we bij Paindemi op de Grote Markt en ik ging voor een croque met zalm, mozzarella en tomaat. In de namiddag hielden we halt bij Kaffee Renée, waar je niet enkel lekkere Leonidas-pralines kan kopen maar ook een stuk taart kan eten. Nog iets later zaten we ergens aan een cocktail pop-up bar aan het water van het Buda-eiland, maar daar heb ik geen foto van en ben ik ook - oeps - de naam van vergeten. Must shop stop in Kortrijk als je van interieuraccessoires houdt: Byttebier! Wij kochten er deze drie theelichthoudertjes.


Daarna werd het een beetje rustiger en Tigra had het erg warm. Ik probeerde wat te bloggen, maar zat vooral met barbecueën en terrassen in mijn hoofd.


Woensdagavond reed ik naar Antwerpen voor de Philips Summer Parade. In de tuin van Summer Josephine's stonden een aantal tentjes met een aantal nieuwigheden, die we onder genot van een hapje en drankje konden ontdekken. Er is geen vlog van, maar ik heb duchtig zitten instagrammen en twitteren, dus normaal heb je alles live kunnen volgen. De volgende dag ging ik zelf aan de slag met mijn nieuwe Mini Blender. The boyfriend approves!


Make-up van de dag & lots of pan in sight! Een tripje naar de Ikea mocht niet ontbreken; wat ik er kocht, zie je in de vlog. Na de shoptrip zaten we op het terras van KFC, er schuin tegenover. De eerste keer, trouwens! In de namiddag kon er nog een ijsje van af, ik ging voor framboos en citroen. Yum!


Vrijdag sprongen we over de taalgrens, richting Luik. Een croque Hawaï later spotte ik MAC en daar moest ik natuurlijk een foto van nemen. We schoven aan bij Australian en deze keer werd het aardbeien- en piña colada-ijs. Hoe lang kan iets op je wishlist staan? Lang. Maar ooit komt het er dan toch van, ziehier mijn fantastisch ruikende Baobab Collection-kaars in de geur Miombo Woodlands.


Gisteren reden we naar de zee. In de namiddag werden we verwacht op een geboortefeest en als we dan toch de afstand zouden afleggen, wilden we liefst zo lang mogelijk genieten van de kust. En ook daar spotte ik een MAC! Niets gekocht bij MAC, wel bij Planet Parfum. Die soldenbakken zijn gevaarlijk!


De catering op het geboortefeest was de moeite. Ik ben nogal food minded, dus mijn dag was compleet!


Vandaag was het een echte lazy Sunday, meteen ook het einde van mijn eerste verlofweek en dit vlog-slash-fotoverslag. Fijne zondag!


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. Ooh, een artikel én een vlog in 1, fijn :) ik heb echt van je filmpje genoten. natuurlijk moét ik dat nog eens bekijken, morgen ofzo :D

  wat sta je toch leuk met een visgraatvlecht ;)

  en je haren die in je lippenstift hangen..grmbl..herkenbaar :)

  veel plezier nog met je kaars..

  zonnige groeten uit oost-limburg

  saskia ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel lekkers weer! Ik krijg er altijd honger van, van jouw behind the blog foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Watertanden bij al je lekkere foodpics :)! Ik wist niet dat er en KFC was in België :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is er ook niet :-) Dit is net over de grens, aan de Ikea in Heerlen.

   Verwijderen
 4. Mmmm al dat lekker eten zeg !! Leuk 3 weken vakantie ! Ik ben net terug van een tiendaagse Italië, had wel wat langer willen blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kreeg spontaan een hongertje bij het lezen van dit artikel haha! :D En citroen-framboos is ook een van mijn favoriete combinaties bij een ijsje!
  Heel leuke foto's! :-) En geniet natuurlijk nog van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk filmpje! Geniet nog van je vakantie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er geweldig de moeite uit :D Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben wijselijk ver weg gebleven van alle soorten soldenbakken :D eerst verhuis stuff en dan misschien terug beauty aankoopjes :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's! De solden is zo leuk! Wat een heerlijk eten! Leuk om je zo zien te genieten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt leuke foto's, dat eten ziet er allema overheerlijk uit! Geniet nog van je vakantie, ik ben hier helaas al terug aan het balen op kantoor :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk filmpje, en idd je visgraatvlecht staat je supermooi!
  Leuk om jullie vakantie-avonturen zo te volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig