3 juli 2014

Summerproof: Pascaud BronzeStim


Ondanks mijn Zuid-Europese genen, ben ik zo bleek als maar kan zijn. Ik bruin ook niet zo heel erg snel en ik heb blond haar, dus eigenlijk ben ik helemaal geen goede zonneklopper. Tegen de tijd dat mijn lijf eindelijk wat zon ziet, smeer ik mij kapot om niet te verbranden.

Dit jaar probeer ik mij iets beter voor te bereiden. Op regelmatige basis gebruik ik een zelfbruiner, kwestie van niet met al te bleke benen in mijn kleedjes rond te lopen, maar ik neem ook de Pascaud BronzeStim capsules.

Deze voedingssupplementen neem je enkele weken voor je sun exposure in, zodat je lijf helemaal voorbereid is op de zon. Uiteraard moet je op het moment zelf nog altijd voorzichtig zijn - je huid laten wennen en vooral zeer goed smeren! 

De BronzeStim capsules bevorderen en versnellen het bruiningsproces van je huid en zijn tegelijk een extra aanvulling voor je zonnecrème want ze beschermen van binnenuit tegen zonneschade. Ofwel gebruik je ze als kuur (dagelijks een of twee capsules innemen bij het ontbijt) ofwel neem je ze gewoon heel de zomer door voor een langdurige bescherming.

Hoe werkt het? De carotenoïden in de capsules nestelen zich in de huid en hebben een directe invloed op het bruiningsproces. Andere ingrediënten (L-fenylalanine, L-tyrosine, foliumzuur, koper en PABA) stimuleren de aanmaak van melanine, wat je huid een bruine kleur geeft. Tot slot bevatten de BronzeStim capsules verschillende antioxidanten die je huid zullen beschermen tegen roodverbranding.

Op dit moment zit ik dus in volle voorbereiding!
Hebben jullie ervaring met dergelijke bruiningscapsules?

Pascaud BronzeStim - 30 capsules voor € 25,80


BeautyLoves
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit gehoord van bruiningscapsules! Ik ben heel benieuwd hoe het bevalt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er zelf geen ervaring mee, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I've tried something similar from Oenobiol! It works pretty well, too. After a bit of effort, I finally have some color on my legs :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet dat dit bestond!
  Nu ben ik erg benieuwd naar het resultaat ;-)
  Succes.

  Happy Friday Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig