25 augustus 2014

REN Radiance Perfection Serum

REN Radiance Perfection Serum

Ik was - en ben, want intussen zit ik al aan mijn tweede flacon - héél erg enthousiast over het REN Glycolactic Radiance Renewal Mask (review hier!) dus ik wilde wel wat meer producten van dezelfde lijn ontdekken. Toen ik vorig jaar in Londen was, shopte ik bij Space NK dan ook direct het REN Radiance Perfection Serum, maar liet ik het nog ongeopend liggen tot enkele maanden geleden. Toen ik begin dit jaar de nieuwe skincare voorstelde, kreeg ik wel al enkele reacties waardoor ik begon te vrezen dat het Radiance Perfection Serum niet zou kunnen tippen aan het Glycolactic Radiance Renewal Mask.

Maar eerst even wat meer over het product zelf. Het Radiance Perfection Serum komt in een glazen flacon met pomp, dat is al een pluspunt. Ik gebruik ongeveer anderhalve pomp want eentje is net te weinig en twee is te veel. Het serum is een lichtgewichtje: lopend, fris en trekt direct in mijn huid. De geur - abrikozengelei! - heeft het alleszins al gemeen met het Glycolactic Radiance Renewal Mask.

REN Radiance Perfection Serum

Het Radiance Perfection Serum is eigenlijk een dagelijkse energieboost voor je huid: het egaliseert je huid en zorgt ervoor dat je er terug energiek uitziet. Het is specifiek gericht op de grauwe of doffe huid (ongeacht je huidtype) en bevat vitamine C, hyaluronzuur, glycogeen en magnesium.

Het uiteindelijke verdict is een beetje lauw. Als je mijn trash-filmpje zag, weet je dit al, maar niet iedereen kijkt graag filmpjes, dus wilde ik toch ook een geschreven review online zetten. Eigenlijk vind ik het serum best oké: ik krijg er geen acné van, het hydrateert, egaliseert en geeft mijn huid een kleine kickstart in de ochtend. Dat geweldig stralend resultaat blijft echter uit. Het is dus geen holy grail materiaal, maar het is zeker ook niet slecht. Ik kan het alleen niet laten om het te vergelijken met de resultaten die ik krijg van het Glycolactic Radiance Renewal Mask en dan scoort het Radiance Perfection Serum ineens heel wat minder. Het voldoet gewoon niet aan de standaard die het masker heeft gesteld, waardoor ik toch een klein beetje teleurgesteld was.

REN Radiance Perfection Serum - 30 ml voor € 53,00 bij CosmeticaryBeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. jammer dat je teleurgesteld bent. zelf hou ik toch al niet van de geur van abrikozengelei, hihi :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat ie niet all that is. Het type flesje is alleszins iets wat ik zelf super graag gebruik! Als je dan toch voldoende product hebt na 1 keer pompen ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh jammer, de naam klinkt alleszins zeer belovend. Ik heb het masker nog steeds niet uitgeprobeerd want ik ben echt geen fan van de geur, maar langs de andere kant vrees ik dat ik iets geweldigs mis ... :(

  Alice x | ALICEYEH.pro

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oke, niet geweldig maar ook niet slecht dus, got it.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik had het je gezegd he :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig