20 augustus 2014

Make-up collectie (augustus 2014)


Ontkennen heeft geen zin: ik heb meer make-up dan de gemiddelde vrouw (al vind ik het eigenlijk nog wel meevallen), maar ik beschouw make-up en bloggen als mijn (uit de hand gelopen) hobby, dus ergens is het wel te rechtvaardigen, op z'n minst te kaderen. Toch stel ook ik mijn grenzen in de vorm van mijn Malm toilettafel. Alle make-up moet daarin passen, zoniet volgt er een schiftingsronde. 

Ik hanteer een soort van one in, one out systeem om te vermijden dat ik met gigantische hoeveelheden make-up zit waarbij ik het overzicht zou verliezen. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen merken of limited editions. Te oud, niet mijn kleuren, miskoop, ongebruikt, ongeliefd, ... Dan resten er slechts twee opties: de vuilbak of de doneerbak. Streng? Misschien. Effectief? Zeker!

Maar nu, without further ado... mijn make-up stash op film!BeautyLoves
Share:

20 opmerkingen

 1. Leuke collectie, veel variatie! Jaloers op je Tilbury-producten....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie producten :) qua hoeveelheid valt dat nog mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Those colours are so beautiful!
  - Nicole (justabitofnicole.blogspot.co.uk)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk filmpje en een mooie, overzichtelijke collectie. :)
  Film jij met je DSLR?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig om te zien hoeveel make-up jij in je stash hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie collectie, ik vond het vooral heel inspirerend :D. Ik ben er nog steeds niet 100% uit hoe ik alles wil organiseren in onze nieuwe badkamer. Dus filmpjes zoals deze zijn voor mij handig om wat ideetjes op te doen. En ook vooral om te ontdekken dat ik echt VEEL strenger voor mezelf moet zijn :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat valt nog goed mee! Ik had precies meer verwacht, haha! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. fijn dat je nog eens een collectie update deed. ik vind de hoeveelheid make-up die je hebt ook nog best meevallen ;)

  wat heb je veel mooie high end spulletjes, leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh wat een fijne collectie producten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo leuk om te zien :-) En ik vind de hoeveelheid nog wel meevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk om te zien! je hebt me geinspireerd om mijn malm nog eens her in te delen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk dat ik ook zo'n kast ga introduceren als we naar ons nieuwe huis gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt echt een heel mooie collectie, wauw! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie collectie! Ik wil ook een goed opbergsysteem hebben en dan zorgen dat alles er steeds inpast! Lijkt me een goed systeem om het onder controle te houden :D
  Ik heb je trouwens getagd op mijn blog! ^^ http://daintyribbons.com/nl/tag-this-or-that-2/

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig