23 augustus 2014

Trio review: Kérastase & L'Oréal Professionnel & Dove

Kérastase CC Crème - L'Oréal Professionnel Mythic Oil - Dove Pure Care Sublime Oil

Drie keer haarproducten, drie keer een tube, drie keer met olie. Tijd voor een trio minireview!

Ik had het wel even gehad met alle BB's en CC's (lang leve foundation!) tot ik de Kérastase CC Crème in de bus kreeg. Deze all-in-one verzorging - beschermend, herstellend en glanzend - voor het haar bevat saffloer- en lijnolie. Hoera voor luiheid multifunctioneel talent.

Als je het dus goed aanpakt, kan je met slechts een tube een aantal andere producten van je badkamerschap vegen want je gebruikt hem vooraf als bescherming tegen de zon of als herstellende leave-in in je gewassen haar na een dagje zonnen. Ik gebruik hem graag als (zonne)bescherming op mijn drogere lengtes en punten, want dat kunnen ze echt wel gebruiken. De CC Crème is een gelcrème die supergemakkelijk over de haren glijdt en snel intrekt. De kleur is niet van de aantrekkelijkste, maar zoiets went wel en gelukkig zie je daar niets van. Integendeel, je krijgt een mooie glans door de minuscule shimmertjes in de crème.

Kérastase CC Crème - L'Oréal Professionnel Mythic Oil - Dove Pure Care Sublime Oil

Mythic Oil is intussen een waar cultproduct geworden. De nieuwe Mythic Oil Sève Protectrice is specifiek een oliecrème die je haar beschermt tegen thermische hitte. De olie van zwarte komijn kan tegen hoge temperaturen - tot wel 230°C - en omhult je haar met een fluwelen laagje.

Een beetje van deze balsem op je natte haar - volumemousse op de wortels en deze Mythic Oil op de lengtes en punten - en je kan zonder problemen beginnen stylen. Perfect, want ik kan niet zonder mijn föhn!

Een fijne budgettip: Dove Advanced Hair Series. Er zijn drie verschillende lijnen die elk een specifieke functie hebben - Oxygen Hydration, Pure Care Sublime Oil en Youthful Vitality - met telkens een shampoo en conditioner in tubevorm.

De Pure Care Sublime Oil producten bevatten Afrikaanse macadamiaolie die ervoor zorgt dat droog en dof haar terug gevoed wordt, maar toch nog luchtig aanvoelt. De olie zit vrij vooraan in de ingrediëntenlijst, maar de shampoo voelt 'gewoon' aan en is geen vette olie. Het is net dat ietsje meer dan de gewone Dove-verzorging, maar het blijft een betaalbare basic verzorging. Het ombré effect met wit en goud op de verpakking is een mooi detail!

Kérastase CC Crème - 150 ml voor € 22,90
L'Oréal Professionnel Mythic Oil Sève Protectrice - 150 ml voor € 21,50
Dove Pure Care Dry Oil Shampoo - 200 ml voor € 4,99


BeautyLoves
Share:

4 opmerkingen

  1. Die van Dove lijkt mij erg fijn! Ik wist niet dat er intussen ook al CC cream bestond voor het haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik las effe olie van zwarte konijn, oops :-) De nieuwe Mythic Oil heat spray klinkt echt wel super.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil al deze producten testen, ze klinken super!!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig