24 oktober 2014

Guerlain KissKiss

Guerlain KissKiss

Een nieuw seizoen, een nieuwe dresscode. En dan heb ik het niet over mijn kleerkast, wel over de vernieuwde Guerlain KissKiss met een nieuwe little black dress. Geen wijzigingen aan de vorm van de huls, dat blijft nog altijd de organische, geboetseerde vorm van kunstenaar Hervé Van der Straeten. Wel werd de gouden kleur van weleer vervangen door een glanzend zwarte verpakking, een beetje moderner en een beetje strakker.

Guerlain KissKiss

Guerlain KissKiss

Guerlain KissKiss

Het geheel oogt vrij chique en gesofisticeerd, en de verpakking heeft nog altijd een aangenaam gewicht en een geweldige 'klik'. Dat geluid als je een lipstick dichtklikt... fascinerend!

Nude, roze, rood, ... KissKiss heeft het allemaal, want er zijn 25 kleuren. Het is een lipstick die heel hydraterend is voor de lippen (mangoboter!) en de lippen er ook egaler laat uitzien. De opvullende hyaluronzuurdeeltjes vullen namelijk alle lijntjes op.

Guerlain KissKiss

De textuur is dus als boter (duh!) maar het pigment blijft mooi en egaal liggen en de lipstick heeft een goede houdbaarheid. De finish is een mooie crème, niet te mat en niet te glossy. Links zie je Forever Brown, een kleur die met de huidige 90's lip trend waarschijnlijk wel in de smaak zal vallen. Ik heb de eer gehad om die trend al in de vorige eeuw mee te maken en blijf er wijselijk van, want het strookt niet zo goed met de ondertoon van mijn huid. Chapeau voor wie het wel kan!
Red Passion werkt dan weer beter, want het is een volrode bessenkleur met blauwe ondertoon, perfect voor een meer gedurfde look of gewoon de nodige happy vibes.

Ik houd van de KissKiss verpakking en textuur, maar in mijn collectie mis ik een meer draagbare kleur, dus ik wil de 25 kleuren eens live zien en swatchen als ik nog eens in de parfumerie ben en dan wordt het zoeken naar een everyday nude.

Guerlain KissKiss - € 37,00


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig