31 oktober 2014

Jane Iredale Fall 2014: City Nights

Jane Iredale City Nights

Het najaar staat bij Jane Iredale gelijk aan rijke en gesofisticeerde kleuren. Inspiratie is het kleurenpalet van de New Yorkse City Nights, want een beetje glamour is altijd welkom, herfst of niet. De collectie is compact, met een neutraal oogschaduwpalet, mooie gelliners en een draagbare berry lip.

Jane Iredale City Nights

Jane Iredale Celebrate Eye Shadow Trio

De ogen krijgen de focus met het limited edition Celebrate Eye Shadow Trio. Met deze drie kleuren kan je een neutrale look maken of hem net ietsje meer aanzetten, maar overdadig wordt het nooit. Mist is de matte parelmoertint uiterst links, Toast is de middelste kleur, een warme karamelkleur, en Port is het glinsterend wijnrood uiterst rechts.

De drie kleuren zitten in een compact en plat doosje, inclusief spiegel binnenin. Ik vind het uiterst verfijnd hoe ze de grootte van de oogschaduw hebben aangepast. Mist ga ik waarschijnlijk het meest gebruiken, als highlight en op mijn ooglid, terwijl ik wat minder oogschaduw nodig heb om in mijn arcadeboog te gebruiken of de buitenste ooghoek aan te zetten.

Jane Iredale City Nights

Jane Iredale City Nights

Jane Iredale Jelly Jars

Wie van gelliners houdt, vindt zijn gading bij de waterbestendige Jelly Jar Eyeliners. Gekleurde eyeliner is een gemakkelijke en subtiele manier om kleur te gebruiken in je ooglook, ik gebruik al regelmatig een donkerblauwe eyeliner bij een neutrale look. Het geeft net ietsje extra en anders dan een zwarte eyeliner, zonder superveel aandacht te trekken. De paarse kleur is mat, de groene kleur is glinsterend. Beide gelliners hebben een fijne textuur, niet te zacht en niet te hard, en geven een eerder subtiele kleur af op mijn oogleden.

Jane Iredale PureMoist Lipstick Katerina PureGloss Kir Royale

Jane Iredale City Nights

De ooglook is eerder neutraal, maar de aandacht gaat dan ook volledig naar de lippen. Geen overdadige kleuren bij Jane Iredale, wel een hele draagbare versie van de nu zo hippe berry lip. De PureMoist Lipstick in Katerina zit in een hele slanke en ranke verpakking. Heel gemakkelijk om aan te brengen met dank aan moringaolie en vitamine A en C en daarbij valt vooral de fruitige geur op. Ik weet niet wat Jane Iredale met de lipproducten doet, maar ze ruiken echt heerlijk! De lipstick is mat en mahonieroze, de PureGloss Lip Gloss in Kir Royale is dan eerder een rode pruimtint. Perfecte partners in crime en ik draag ze dan ook graag over elkaar. De gloss heeft een gesculpteerde applicator die perfect op je lippen past, maar je moet wel van de eerder sticky formule houden. Ik ben wel fan, want dat blijft bij mij altijd beter zitten dan een waterige gloss.

Jane Iredale City Nights
Celebrate Eye Shadow Trio Palette - 5,8 g voor € 45,00
Jelly Jar Gel Eyeliners - € 28,00
Katerina PureMoist Lipstick - € 23,00
Kir Royale PureGloss Lip Gloss - € 24,90


BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

 1. Mooi oogpaletje! De eyeliners in die kleur zijn persoonlijk minder mijn ding. Die lipstick staat je overigens fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij zijn die gelliners favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren! De eyeliners zijn gedurfd, maar ik vind de kleuren wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie verpakkingen! De oogschaduw palette vind ik echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is heel erg mooi, maar mijn spaarvarkentje is helemaal van slag sinds ik hem de prijzen van de ze prachtige producten in zijn oor fluisterde.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een prachtige look weten te maken met de zeer mooie make-up!
  Ik ken het merk niet.

  Ik wens je een prachtige dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, supermooi! Dit zijn echt heerlijke kleurtjes voor de herfst. Ik hou van de zachtheid ervan, en het past zo mooi bij je haarkleur en bij je grijze trui! Deze look bewaar ik toch wel op mijn pc :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleuren, toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig