30 oktober 2014

Love from Paris: Nuxe

Nuxe Prodigieux Le Parfum

Parijs... stad van de liefde, de romantiek en uiteraard ook thuisstad van heel wat Franse top beautymerken. Een mooie combinatie voor een beautyliefhebber en hoewel ik Parijs eigenlijk nog zou moeten ontdekken - drop mij maar op de Champs-Elysées - heb ik toch al een stukje naar Hasselt gehaald. Heel eenvoudig, met Nuxe!

Het Love from Paris koffertje is een perfect (eindejaars)cadeautje (voor jezelf, als het moet) om de romantique parisienne in huis te halen. Het bevat twee producten met de heerlijke Prodigieux-geur, een geurkaars en een parfum, en zit in een donkerbruin handtas-like koffertje met de nodige feestelijke glittertjes.

Nuxe Prodigieux Le Parfum

Nuxe Bougie Prodigieuse

Le Parfum Prodigieux is recente aanwinst voor Nuxe en is ongeveer een jaartje oud. De geur van de legendarische Huile Prodigieuse viel namelijk zo in de smaak, dat Nuxe er een eigen parfum rond ontwikkelde. Warm en ook een beetje zomers, maar vooral heerlijk. Zo heb je altijd het Prodigieux-parfum bij de hand, ook al gebruik je niet dagelijks de olie.

bergamot x mandarijn x oranjebloesem
roos x gardenia x magnolia
vanille x kokosmelk

Voor dezelfde prijs van het parfum krijg je er in dit feestelijke koffertje complementair een Bougie Prodigieuse bij, een geurkaars met de troostende geur van warm zand, in dezelfde lijn als de Prodigieux-geur. Hij brandt heel gelijkmatig op en verspreidt de geur met gemak doorheen heel mijn bureau. Intussen heb ik hem al helemaal opgebrand, dus deze mogen ze van mij gerust in een extra groot formaat verkopen!

Nuxe Koffertje Prodigieux Le Parfum 50 ml en Bougie Prodigieux 70 g - € 49,90 - verkrijgbaar vanaf eind oktober 2014 in de (online) (para)farmacie


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

  1. Eind vorig jaar heb ik mezelf op dit parfum (en bijbehorende kaars) getrakteerd. Het is best een aparte geur. De kaars heb ik nog altijd niet aangestoken, maar soms ruik ik er wel eens aan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee dat ze een geurkaars hebben met gelijkaardig parfum :)!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig