2 november 2014

Rituals Diwali: Touch of Light body cream

Rituals Touch of Light body cream

Verliefd worden op limited editions, ik kan dat. De affaire is dan altijd kort maar krachtig, en ik probeer ervan te genieten zolang het kan. Van de Rituals winter limited editions, bijvoorbeeld. Diwali, of Festival of Lights, is een jaarlijks vijfdaags Hindoe lichtjesfeest. De overwinning van het licht op de duisternis staat symbool voor de balans tussen lichaam en geest en gaf Rituals de inspiratie voor een nieuwe lijn winterproducten met aromatische bloemen en Indiase kruiden. Yum!

Rituals Touch of Light body cream

Mijn all time favourite body crème van Rituals is Magic Touch (vaste collectie!), maar voor deze winter verkies ik de nieuwe Touch of Light body cream. Deze rijke en luxueuze body crème combineer de zachte geur van patchoeli met kruidige kardemom. Weldadig, zacht en hypnotiserend... een echte wintergeur en ik ben om.

Niet enkel de lichaamsverzorging kon mij bekoren, ik kocht ook de Sacred Fire geurkaars (check mijn instahaul hier) voor een relaxerende feel good mood - hello, kalmerende witte patchoeli en warm cederhout. Ik ging voor het normale formaat (290 gram met 50 branduren), maar aangezien ik al meer dan halfweg doorheen de kaars ben, wil ik hem opnieuw kopen in de XL-versie (1 kilo en 70 branduren) want hij is echt héérlijk!

Rituals Touch of Light body cream - 200 ml voor € 15,00
Rituals Sacred Fire geurkaars - 290 / 1000 g voor € 17,50 / 39,50


BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

 1. Oh deze body cream lijkt me erg lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat ik deze geur echt te lekker ga vinden! Snel eens langs rituals binnenkort

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hou ook van limited editions, en ik ben gek op rituals , maar ik vind deze potten te groot... ik smeer niet elke dag hetzelfde en ik vergeet dan wel es een potje en dan vind ik jammer dat ik moet weggooien...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze lijkt me een hele fijne structuur te hebben, niet te dik of te stevig.

  dit lijkt me een fijn product, maar mijn pot met creme sensuelle van kenzoki zit nog zo vol :D

  verder heb ik eerder mijn oog laten vallen op de 'holiday collection' van guerlain. wat heeft die collectie toch enkele prachtige spulletjes te bieden, hé? de météorites, lippenstift en het oogschaduw/blush palette <3

  geniet maar van je rituals creme en voor de rest een fijne avond nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het klinkt zo fijn en ik ken de bodycréme niet dus zou het zo graag eens willen hebben. Want ik ben zo benieuwd hoe het ruikt.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hebben! Heb mijn moeder er al om gestuurd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is heerlijk, maar helaas niet meer te koop....heel jammer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is heerlijk, maar helaas niet meer te koop....heel jammer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt! Dit was de limited edition van vorige winter, dus enkel te koop zolang de voorraad strekt. Dit jaar is er weer een andere wintereditie, ruikt ook best lekker!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig