13 oktober 2014

Lush Halloween 2014

Lush Halloween 2014

Elke keer er Lush lekkers aan mijn deur belandt, vult het hele huis zich met de meest heerlijke geuren. Met de nieuwe Halloweencollectie is dat gelukkig niet anders. Deze minicollectie vol nieuwigheden ligt nu in de (virtuele) Lush-winkels en is volledig veganistisch.

Lush Northern Lights bath bomb

Lush Sparkler bath bomb

Northern Lights bath bomb - € 4,95
Sparkler bath bomb - € 4,95
Deze twee bath bombs in de vorm van een staaf zijn nieuwe producten bij Lush. De gele, Sparkler, heeft het helaas niet helemaal overleefd, Northern Lights kon iets beter tegen een stootje, al mag dat de pret niet bederven. Sparkler ruilt zijn gele buitenkant om voor een rode binnenkant en dat verwijst ook naar de geur: een frissen combinatie van roos met een vleugje citroen. Northern Lights lost op een verschillend tempo op: de buitenkant gaat hard, het donkerdere midden neemt zijn tijd. Zet je schrap voor een kleurenfestival: paars, groen en blauw komen vrij samen met de geur van kalmerende jasmijn en ylang ylang. Qua geurensensatie gaat mijn voorkeur uit naar Northern Lights, het doet mij denken aan Lush Twilight en dat was echt een heerlijke douchegel.

Lush Lord of Misrule bath bomb

Lord of Misrule bath bomb - € 4,95
Lord of Misrule, het klinkt bijna onheilsspellend - en ook een beetje Game of Thrones-achtig, haha! Lord of Misrule is kruidig - patchouli en zwarte peper! - en verlaat vrij snel zijn groene bolster voor een wijnrood hart. Ik vind hem niet slecht, maar hij is niet mijn topfavoriet.

Lush Pumpkin bubble bar

Pumpkin bubble bar - € 5,75
De echte pumpkin gekte kennen we hier niet, maar een pompoen met gouden glitter mag er bij mij altijd in. Bath bombs zoals hierboven gooi je gewoon in het bad, maar een bubble bar moet je verkruimelen onder stromend water om zoveel mogelijk schuim te creëren. Pumpkin bubble bar ruikt naar ylang ylang en sinaasappel-bloemenabsolue. Héél energiek!

Lush Wizard bubble bar

Wizard bubble bar - €6,25
Ik vond het bijna zonde om de Wizard bubble bar te verkruimelen. Kijk dan hoe schattig! Al is deze kleine magiër juist erg goed voor het verlagen van je stressniveau. Lekkere mandarijn-, jeneverbes- en venkelolie laten je helemaal ontstressen.

Lush Fairy Ring soap

Fairy Ring soap - € 6,95 voor 100 g
Je ziet het niet aan dit stuk zeep, maar eigenlijk is Fairy Ring een gigantische paddenstoel. Jep, een rode paddenstoel met witte stippen. In de zeep zitten ook shiitakepaddenstoelen verwerkt omdat ze de bloedcirculatie stimuleren en je een boost geven, maar de geur is een combinatie van jasmijn, ylang ylang en vetiver. Net als Northern Lights vind ik Fairy Ring een lekker warme, ontspannende geur. Fijn voor onder de douche, maar ik gebruik hem stiekem ook als handzeep.


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Wat een super mooie producten! Bijna zonde om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ja twilight was echt een zalige geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn echt heerlijk al die geuren! Heb toevallig vandaag Dirty en Rose Jam douchegel besteld, heb Hot Toddy (nieuwe!) van 500ml al (die is lekker voor de herfst en winter) en nog een shampoo, conditioner en douche jelly, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt prachtige producten heeft Lush! Die paddenstoelen zeep is vooral "heel" echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke collectie! Vind die gouden glitterpompoen zo tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Wizzard Bubble Bar lijkt me super leuk en lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig