13 oktober 2014

Win: Kruidvat care package

Kruidvat Fall favorites

Ik ben officieel overgestapt naar herfstmodus: jasje, warme sjaal en sokken zijn terug van de partij. En omdat ik niet wil blijven jammeren over het weer, omarm ik de geneugten van dit herfstweer: gezelligheid, dekentjes, kaarsjes, warme chocolademelk, ... en een Kruidvat care package dat goed doet voor huid, haar en lichaam.

Kruidvat Fall favorites

Kruidvat Hand Therapy Intensieve Handcrème - 100 ml voor € 1,99
Ik heb altijd last van droge handen en nagelriemen en in de winterperiode wordt dat eens zo erg. Dus ik smeer trouw elke dag en ik heb overal - in huis, in mijn handtas en op het werk - verschillende tubes handcrème liggen. Deze blauwe Hand Therapy is een eerder rijke crème met 5% urea voor gevoede en zachte handen. Je kan hem ook gebruiken als handmasker: zo'n keertje per week smeer je je handen rijkelijk in en laat je dat tien minuten (of met stoffen handschoentjes, de hele nacht) inwerken. Daarna veeg je de overschot weg en tadaaa... zachte handen!

Kruidvat Caring warm vanilla/sheabutter bodylotion - 400 ml voor € 1,99
Een warme douche doet deugd, maar daarna snakt mijn huid wel naar de nodige crème. De Caring body lotion van Kruidvat ruikt naar warme vanille en bevat ook karitéboter voor dat extra beetje vocht. De geur is rijk en warm, ideaal voor de koudere maanden en mijn huid voelt nadien aan als fluweel.

Kruidvat Fall favorites

Kruidvat Moroccan Argan Haarolie - € 150 ml voor € 2,49
Kouder weer levert mij helaas ook regelmatig statisch en pluizig haar op, dus vanaf september smeer ik dagelijks wat olie of serum in de lengtes en punten in mijn haar. Het zorgt voor de nodige controle maar geeft mijn haar ook wat extra bescherming. Deze Moroccan Argan Haarolie ruikt bovendien erg lekker!

Kruidvat Intensive Care Lippenconditioner - 20 g voor € 1,49
Een goede lipverzorging is cruciaal, zeker 's avonds. Ik gooi deze Intensive Care lipverzorging dan ook in mijn nachtkastje. Lanoline, vitamine E en cacaoboter zorgen voor de plus in dit product. Er zit ook menthol en kamfer in en dat ruik je en voel je. In het begin tintelen mijn lippen ervan en zelfs mijn neus gaat een beetje open. Zoals Vicks, maar dan op maat van je lippen, lol!

Kruidvat biologische producten

Kruidvat biologische producten

Kruidvat biologische producten
Een tijdje geleden werden de biologische producten bij Kruidvat gelanceerd. Ik plaats ze onder de hippe noemer superfoods, en dat zijn dingen zoals chiazaad, gojibessen en kokosvezels. Intussen zijn er nog een aantal nieuwigheden bijgekomen, waaronder het acaipoeder (125 g voor € 12,99), de cacao nibs (200 g voor € 4,99) en de kokosolie (€ 5,99).

Tegenwoordig gebruik ik wel eens kokosolie in plaats van boter of andere olie om mee te bakken en dat werkt echt heel fijn. Ik heb de indruk dat het een hele pure manier van bakken is en hoewel ik het is dus al in huis had, is het fijn om te zien dat je deze grote pot ook gewoon in het Kruidvat kan kopen. Al hoeft het met kokosolie niet enkel bij voedsel te blijven, want kokosolie is ook een veelzijdig beauty product: gebruik het voor je nagelriemen, de punten van je haar, met zout of suiker werkt het als scrub, ...

De rauwe cacaostukjes kan je gebruiken voor homemade chocoladeshakes en -repen of gewoon over je yoghurt of ontbijtgranen. Een bron van ijzer en vezels met een extra crunchy knabbeldimensie voor mijn ontbijt. Het donkere acaipoeder doet mij een beetje denken aan fijngemalen koffie. Voor de rest heeft het er niets mee gemeen; het is een bron van calcium, ijzer en vezels. Je voegt er een beetje van toe aan fruitsap, water, een smoothie of yoghurt voor de extra vitamineboost. Het zou ook erg goed werken voor de verbranding van buikvet, altijd interessant! Het is heel geconcentreerd, dus een klein beetje is voldoende. Ik had precies iets te veel over mijn kleine potje yoghurt gegooid en de smaak van het acaipoeder overheerste daarom wel wat.

Win: 3 x Kruidvat care package
In samenwerking met Kruidvat mag ik enkele van hun Fall favorites wegschenken - een leuk begin van de week, toch? Ik geef drie van deze care packages weg, zodat je zelf aan de slag kan met de Kruidvat producten om je te wapenen tegen het najaar.

Hoe doe je mee? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers; je kan mijn blog volgen via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint. Je kan meedoen tot en met zaterdag 18 oktober 2014, daarna krijgen de drie winnaars bericht. That's it! Succes!


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

  1. Op een of andere manier loop ik altijd voorbij die superfoods, ik zie ze maar nooit.. volgende keer toch eens goed kijken want ben er wel benieuwd naar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja leuk! Mooi care-pakket van een, vaak, onderschatte winkel met superveel fijne spulletjes, aanbiedingen en musthaves :-) Ik doe graag mee. Fijne avond. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi mooi bijna vakantie en tijd voor dit alles

    BeantwoordenVerwijderen
  4. WAUW wat een supergave actie , ik doe heel graag mee , en ik volg jou op je leuke blog
    groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke actie! Ben heel benieuwd naar deze producten!
    Na 3 weken sukkelen met verkoudheid en griep kan ik wel wat verwennerij gebruiken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een fijne winactie! Vooral met dit koude weer is mijn huid erg gevoelig... Brrrr haha van mij mogen we de lente wel weer ingaan... Maargoed, eerst de herfst en winter nog eens zien te overleven... Met dit heerlijke verwen en beschermpakketje gaat dat zeker vast goedkomen.. Ik doe graag mee voor een kansje.. Ik volg je op facebook en bloglovin:):) Groetjes van ilse, wiefiej@hotmail.com...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. graag doe ik mee! de herfst is er al en als de winter ook nog komt is dit pakketje meer dan welkom

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo'n leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volgde je al via bloglovin en heb je nu ook een mailtje gestuurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn kans gewaagd! :)



    groetjes

    wendy

    (vdswendyke...)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik doe ook graag mee ! Het moeten nl. niet altijd dure producten zijn om goed te zijn !

    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig