13 november 2014

Givenchy Le Rouge in Pourpre Inouï

Givenchy Le Rouge 316 Pourpre Inouï

De Le Rouge lipsticks van Givenchy hebben mij al meermaals met verstomming geslagen. Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee! Dit najaar vind je deze Le Rouge in Pourpre Inouï in de Extravagancia najaarscollectie. Limited edition, dat wel, maar de moeite waard als je van een donkerdere lipkleur houdt.

Givenchy Le Rouge 316 Pourpre Inouï

Givenchy Le Rouge 316 Pourpre Inouï

De hulzen van Le Rouge zijn compact en een beetje edgy, en daarenboven erg mooi afgewerkt. De zwarte afwerking is echt leder en de twee studs onderaan geven het een stoere touch, maar helpen ook om de lipstick gemakkelijk te kunnen openen.

Givenchy Le Rouge Pourpre Inouï

Givenchy Le Rouge Pourpre Inouï

Ik houd van de formule van alle Le Rouge lipsticks die ik al geprobeerd heb. De lipstick glijdt over je lippen, voelt comfortabel, is intens gepigmenteerd, geeft een satijnfinish en blijft héél erg goed zitten.

Pourpre Inouï is een intens bordeaux dat een beetje anders overkomt op de lippen, afhankelijk van je eigen lipkleur. Bij mij is het vooral bordeaux met een subtiel hintje paars. Deze gerecycleerde diva foto herken je misschien wel nog van het artikel over mijn NARSissist palet, daar mocht Pourpre Inouï ook al eens zijn opwachting maken.

Givenchy Le Rouge in 316 Pourpre Inouï - 3,4 g voor € 35,00 bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Omg die foto! Zonder zeveren ik dacht een momentje dat het een persfoto was! Zo prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, super mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige foto is dat, Stamatia, whew! :-) Prachtige lipstick, hij staat je echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, wat staat deze kleur je goed <3 dit type van kleur vind ik altijd mooi en ook een goede kanshebber om te dragen tijdens de feestdagen.

  mooie foto's :)

  prachtig mooie verpakking heeft deze lippenstift en zelfs de naam ervan vind ik tof :D

  jammer dat ze in al de parfumeries in mijn buurt nergens givenchy make-up hebben. ze hebben enkel enkele parfums ervan.

  off-topic..een vraagje..ken jij leuke, beautygerelateerde apps voor op de smartphone? Als je tips hebt, wil ik ze graag weten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, echte beauty apps gebruik ik niet. Dus ik heb helaas geen tips!

   Verwijderen
  2. dat geeft niets, hoor. toch bedankt voor je reactie :)

   Verwijderen
 5. Ohhh, wat een mooie kleur, echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw, die laatste foto, Amazing ik kan geen ander woord verzinnen!!! Echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yep, ik ben verliefd op deze lipstick! *wishlisted*

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben er ook helemaal gek op! Een heerlijk intense kleur die mooi blijft zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. woooow! ik dacht ook echt, dit komt uit een boekje! gosh! wat een prachtige foto!!
  en mooie lipstick ook natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig