12 november 2014

Makeup snapshot: Dior Golden Shock

Makeup snapshot Golden Shock

Mijn make-uproutine wordt stilaan overgenomen door producten uit de komende kerstcollectie, vandaag gooide ik er enkele producten van Dior Golden Shock tegenaan. Ik bleef zondag de hele dag binnen, dus ik skipte de primer. Ik haalde mijn Chanel Perfection Lumière Velvet nog eens boven, het blijft een hele fijne foundation - review hier! De rest van mijn basis kan je intussen waarschijnlijk al opzeggen: om mijn donkere kringen weg te werken ga ik voor het powderduo Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer + Laura Mercier Secret Brightening Powder, mijn foundation poeder ik af met Givenchy Poudre Première

Op mijn ogen gebruik ik deze keer geen Too Faced, maar wel The Body Shop InstaBlur Eye, een hele fijne oogprimer waar ik zeker nog eens een artikeltje over online zet. Laat ik stellen dat het een goed vindbare en gewoon ook heel goede oogschaduwprimer is voor wie niet aan Too Faced en consoorten kan geraken. MAC Paint Pot in Painterly werkt daarna als egaliserende basis en voor mijn oogschaduw kies ik voor Dior 5 Couleurs in Golden Shock, een paletje met warme ondertoon uit de komende kerstcollectie. Omdat het warme kleuren zijn, moet ik wel een beetje opletten hoe ik de oogschaduw aanbreng, kwestie van niet met rood lijkende ogen rond te lopen. Maar de taupe kleur rechtsboven in het palet biedt hiervoor genoeg balans en geeft wat tegengewicht aan het warmere paars. Niet op de foto, wel op mijn ogen: Dior Art Pen voor een zwarte winged eyeliner. Mijn ogen werk ik af met YSL Volume Effet Faux Cils mascara en mijn wenkbrauwen vul ik in met MAC Lingering oogpotlood en mijn nieuwe HEMA wenkbrauwgel. Een budgettoppertje, trouwens!

Ik grabbel de bronzer in Brunette van het Belgische Les Couleurs de Noir uit mijn stash en ga voor een frisse, koele blush à la Chanel Horizon de Chanel. De deuk bewijst dat ik deze al zo vaak heb gebruikt, haha. Ook de nieuwe highlighter - Dior Golden Shock - mag komen spelen. In de pan lijkt hij enorm geel, maar op mijn huid wordt dat gelukkig getemperd. Tot slot op de lippen een glossje: Dior Addict in Pink Excess, naar het schijnt een perfect kleurtje voor bruidsmake-up - nee, ik heb geen plannen ;-)

De look aan het werk zien? Check mijn filmpje van gisteren!


BeautyLoves
Share:

5 opmerkingen

 1. Dat dior palette is prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lucky you, zoveel moois uit al die kerstcollecties in je stash! Buiten de Golden Shock highlighter vind ik het echt allemaal hele mooie producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat Golden Shock palet is echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. daar zitten mooie pareltjes tussen <3 enkele producten van op de foto heb ik zelf ook.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig