6 november 2014

GlamGlow BrightMud Eye Mask

GlamGlow BrightMud Eye Mask

Hello sexy! Niet het eerste dat ik denk als ik 's morgens opsta, maar daar kan gelukkig wel een en ander aan gedaan worden. Ik was benieuwd naar de GlamGlow BrightMud en kocht deze instant oogmaskers die een opkikker moeten zijn voor donkere kringen, gezwollen, vermoeide ogen en fijne lijntjes.

GlamGlow BrightMud Eye Mask

De 24 capsules zijn instant maskers: al deppend op je oogcontour aanbrengen, drie minuten laten inwerken en dan zachtjes wegvegen met een droge tissue of wattenschijfje. Je kan ze een twee tot drie keer per week gebruiken, maar ik doe het vooral als ik het echt nodig heb. In principe gebruik je per keer zo'n duo, maar je kan de hoeveelheid halveren tot een bolletje per keer voor beide ogen. Ik knip de verpakking in twee en kom er gemakkelijk mee toe. Alles om de levensduur van mijn BrightMud te verlengen en dat maakt de prijs meteen weer wat draaglijker. Ik ben trouwens wel fan van de single verpakkingen: handig om mee te nemen en zo blijft alles netjes vers en hygiënisch.

GlamGlow geeft altijd een fancy naam aan de ingrediënten, zo werkt BrightMud met een peppermint leaf teaoxi, vitamine A en C en vetzuren. Ik vind BrightMud verfrissend, verhelderend en het spant de huid rondom mijn ogen op, waardoor de ergste zichtbare vermoeidheid verdwijnt. Tijdelijk, natuurlijk, want het is geen permanente lift, maar ik vind het masker wel aangenaam werken.

GlamGlow BrightMud Eye Mask - € 49,95 bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Ohjee ik kende dit nog helemaal niet, wat slecht van me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word 's morgens altijd wakker met van die vreselijke slaaplijntjes onder mijn ogen... Dit zou dan wel van pas komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me een leuk product, maar het blijft natuurlijk wel duur... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaar dat ik de dosis halveer :-)
   En ik heb het ook pas gekocht toen ICI Paris een 21% korting actie deed, omdat ik het er anders niet aan kon geven.

   Verwijderen
 4. Klinkt wel goed! Mijn 'bags' onder mijn ogen zouden dit best wel kunnen gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb deze ook. het was wel even schrikken toen ik het masker de eerste keer zag, want het ziet er een beetje viezig uit, vind ik. ik dacht dat het over datum was ofzo, maar dat was dus niet zo, hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de kleur is niet zo aantrekkelijk, haha! Maar op zich valt het wel mee, en zolang het werkt, is het mij prima :-)

   Verwijderen
  2. ja, zolang het maar werkt, hé. al wil het oog bij mij ook nogal wat hebben :D wel fijn dat het masker zo handig en hygiënisch werkt.

   Verwijderen
 6. Ik ken dit en vindt het een goede review. Pas geleden zag ik dit ook bij iemand ander.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig