5 november 2014

Future Faby: Future Mini Set

Faby Future Faby

Mini-nagellak, dé oplossing voor mijn immer groeiende nagellakcollectie. Het gebeurt zelden dat ik een fullsize flesje volledig opmaak, omdat ik nu eenmaal heel graag van kleur wissel. Twee tot drie keer per week lak ik mijn nagels en aangezien de meeste van mijn fullsize flesjes 15 ml bevatten, kan je het wel raden.

Faby Future Faby

Faby Future Faby

Ik was dan ook aangenaam verrast door dit setje van Faby! Vooreerst was dit de klik die ik nodig had om de herfst te verwelkomen - oké, ik mis de zomer nog steeds, maar deze kleurtjes zijn mooi! Verder is de kwaliteit best goed; dit is fijne nagellak met een érg handig kwastje. Het is fijn om te zien dat een mini-versie niet hoeft in te boeten op de kwaliteit van het kwastje.

Het Italiaanse Faby gaat deze herfst trouwens voor Future Faby, een collectie gebaseerd en geïnspireerd op science fiction films. De fullsize collectie bevat 12 kleuren met een in totaal vier verschillende finishes - de vier lakjes in dit mini-setje hebben ook elk een andere finish, zoals je op de swatches zal zien.

Faby Sensual Touch

Sensual Touch - Nooit genoeg nude! Nude oogschaduw, lippen en nagellak, ik heb er de laatste jaren meer en meer affiniteit mee gekregen. Noem het volwassen worden. Al staat nude niet synoniem met saai of lijkbleek, want het komt in verschillende vormen en maten. Sensual Touch, bijvoorbeeld, is op mijn nagels een nude met een sprankeltje taupe in verwerkt en zowat een ton-sur-ton. Herfstig nude, het kan!

Faby Lotus Flower in Shanghai

Lotus Flower in Shanghai - In mijn collectie heb ik geen enkel lakje als Lotus Flower in Shanghai. Het is een diepe acajou en een mengeling van cream met hele fijne microshimmer, bijna een beetje metallic, maar dan gelukkig zonder de lakstrepen die een metallic lakje meestal met zich meebrengt. Uniek in mijn collectie!

Faby Nuit des Mystères

Nuit des Mystères - Nuit des Mystères komt veel mooier over op de nagels dan in het flesje. Ik dacht eerst dat het een 'gewone' glitternagellak was, maar deze vind ik toch net wat specialer. Met het eerste laagje doet hij me denken aan zeemeerminblauw, maar het tweede laagje maakt er eerder een nachtelijke blauwe hemel van. Een mooie combinatie van kleur en glitters!

Faby It's not black. It's dark

It's not black. It's dark - Ik heb al eens eerder gezegd dat ik het echt heel vreemd vind om mezelf met pikzwarte nagels te zien. Ik ga wel eens graag donker, maar dan blijft het bij donkerpaars of antraciet. It's not black. It's dark komt daar volledig aan tegemoet. Het is net niet zwart, maar wel lekker donker. Ik draag hier ook twee laagjes, maar voor het beste effect moet er nog een derde laagje bij - 't is geen echte cream, maar meer een cream jelly.

Faby Future Faby Mini Set - 4 x 5 ml voor € 20,00 - verkooppunten via de Faby website


BeautyLoves
Share:

16 opmerkingen

 1. Idd zelfs die mini's krijg ik zelden leeg!:) De nude-kleur is toch wel mijn favoriet hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren! Vooral Sensual Touch en Nuit Des Mysteres vind ik leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lakjes!! Vooral die blauwe, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, Nuit Des Mysteres is prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. More nudes, MOOOORE :-D Sensual Touch is echt supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het lijkt me inderdaad een handig kwastje :)

  laatst heb je een stash filmpje gepost. dat was fijn om te zien ;) ik miste echter je nagellakjes in het filmpje. zou je het zien zitten om een nagellak stash filmpje te maken? ik ben er nogal benieuwd naar, omdat je nu al heel wat maanden veel lakjes hebt bijgekocht en er artikels over hebt gemaakt. misschien hebben wel meerdere mensen hier interesse in? enfin, je ziet maar, hé?

  veel plezier met al je lakjes ;)

  bye saskia ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die vind ik er echt goed uitzien ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk setje lakjes, vooral de tint Lotus in Shanghai, spreekt mij heel erg aan....heel apart

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op het event van MediaMania hebben ze mijn nagels in Lotus in Shangai gelakt en ik vind die kleur echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat eerste kleurtje vind ik héél erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet er zo mooi uit! De kwasten om de nagels mee te lakken zullen ook fijn omdat ze plat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik mocht bij mediamania het paarse lakje uitproberen. Ze is zo mooi. Hierdoor en door je review wil ik nog faby lakjes! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt een heel mooi setje! Ik vind ze eigenlijk allemaal wel mooi! Ik zou ook meer mini's moeten kopen want de dag dat ik een gewoon potje zal opmaken, zal waarschijnlijk nooit komen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig