20 november 2014

Lush winter 2014: Abso-fairy-lutely!

Lush 12 Days of Christmas

De kerstcollectie van Lush is er elk jaar eentje om u tegen te zeggen, ik vind het zelfs de leukste collectie die Lush heeft. Er zijn zoveel producten en cadeautjes, dat het keer op keer een ontdekkingsreis is. Zoals elk jaar zijn er de bestsellers - Snow Fairy, iemand? - en hoewel ik dit keer de zalige Twilight douchegel in het rijtje mis, heb ik wel een mooi cadeau om te laten zien.

On the 12th day of Christmas someone lovely gave to me, a book full of ba-aaa-aath treats.
De cadeautjes bij Lush krijgen dit jaar een driedelig thema: Story Telling, dat zijn de traditionele sprookjes; City of Gold gaat voor gouden weelde met een vleugje vintage; German Techno Nordic Pop is een allegaartje van kleur en vrolijkheid. Het sprookjesboek 12 Days of Christmas hoort uiteraard bij de Story Telling en is geïnspireerd door de verhalen van Hans Christian Andersen, waar ik alleen maar goede herinneringen aan overhoud. Een verhaaltje lezen voor het slapen gaan, dát is nog eens nostalgie!

12 Days of Christmas bevat - heel toepasselijk - 12 verschillende producten, voor bad, douche en lichaam. Sommige producten zijn limited edition, andere zitten dan weer in de vaste collectie, wat het gemakkelijk maakt ze achteraf opnieuw te kunnen kopen. De samenstelling van de doos kan je zelf niet kiezen, maar als je graag nieuwe dingen uitprobeert, zit je hiermee wel snor. Je kan trouwens ook alles apart kopen en eventueel een eigen, minder prijzig, cadeaupakketje samenstellen.

Lush 12 Days of Christmas

Lord of Misrule bath bomb - € 4,95
Lord of Misrule herken je misschien nog van de Halloween-producten. Blijkbaar valt hij in de smaak, want ook als kerstproduct maakt hij zijn opwachting! En het moet gezegd, de groene en rode kleuren passen natuurlijk perfect bij deze tijd van het jaar. Lord of Misrule is kruidig - patchouli en zwarte peper! - en verlaat vrij snel zijn groene bolster voor een wijnrood hart. Ik vind hem niet slecht, maar hij is niet mijn topfavoriet.

Cinders bath bomb - € 3,95
Ik vind Cinders héél goed passen bij een kerstbadje. In het water begint deze bath bomb te knisperen, net alsof je voor het haardvuur zit. De geur is lekker: kaneel en winterpunch, yum! Dit is meer mijn ding, ik heb het wel voor warme geuren en deze zou ik zeker opnieuw kopen.

Star Light Star Bright bath melt - € 5,95
Er zitten twee bath melts in dit cadeau, de eerste is Star Light Star Bright. Omgeven door zilveren glitters, onthult deze ster karitéboter en kokosolie die in je bad smelten en je huid supergoed verzorgen. Niet alleen fun, maar ook verzorging, score! De glitters zijn niet zo eenvoudig van je badrand te halen, maar ik heb wel een oplossing: net voor je hem gebruikt, kort even afspoelen in de lavabo of douche. De glitters glijden er direct van af en jij hebt enkel een pure bath melt in je bad.

Holly Go Lightly bubble bar - € 6,95
Deze gigantische bubble bar is een typisch kerstproduct, alleen al door zijn uiterlijk. Bovenop Holly Go Lightly zie je de typische kerstbloem, de bubble bar zelf is fel dennengroen en geeft dezelfde kleur af aan je badwater. Met patchoeli, limoen, kruidnagel en sinaasappel is ook deze een typische kerstgeur. Hij is enorm groot dus ik zou aanraden deze minstens in twee te breken, want anders krijgt je bad een overkill aan bubbels te verwerken.

Lush 12 Days of Christmas

Dashing Santa bath bomb - € 4,95
Elk jaar lopen verkleedde kerstmannen de Santa Dash, dus was het gepast een Dashing Santa te voorzien. Deze rent niet ver - hij vliegt het liefst direct in je bad - en dan geeft hij je vooral energie cadeau met dank aan mandarijntjes, bergamot en sinaasappelbloemolie.

Golden Wonder bath bomb - € 5,95
Golden Wonder is een cadeautje voor in bad. Eerst kleurt je bad geel, maar dan - verrassing! - komt een felblauwe kleur tevoorschijn. Golden Wonder ruikt naar cognac, zoete sinaasappel en limoen, wat evengoed een lekkere feestcocktail zou kunnen zijn.

Snow Angel bath melt - € 6,25
De tweede bath melt is een schattig engeltje. Geen zilveren, maar wel gouden glitters deze keer! Je voelt de verzorging al als je Snow Angel vastneemt dus gooi je hem best snel in bad. Hij bevat cacaoboter, rozen- en cassisolie waarmee je helemaal kan ontspannen en die goed doen voor je wintervel. Ik houd wel van bath melts tijdens koudere dagen, ze doen echt deugd om te gebruiken.

Lush 12 Days of Christmas

Celebrate hand and body lotion - € 24,95
Celebrate is een ietwat dikkere hand- en body lotion. Je krijgt een mini van 45 gram en daar kan je even mee door. De geur is vrij feestelijk - citrus met een scheutje cognac -  maar voor Kerstmis vind ik dat wel kunnen. Het geeft je direct een oppepper!

Hot Toddy shower gel - 100 / 250 / 500 g voor € 7,95 / 15,95 / 26,95
Hot Toddy douchegel is een nieuwe aanwinst in het kerstassortiment. Hij doet mij een beetje denken aan Ponche van vorig jaar, maar dan warmer en kruidiger met verse gember en kaneelbladolie. Voor mij een schot in de roos en van mij mag deze gerust in het assortiment blijven.

The Olive Branch shower gel - 100 / 250 / 500 g voor € 7,60 / 14,70 21,30
The Olive Branch is een douchegel uit de vaste collectie met een Mediterraanse touch: olijfolie, wijnbladeren, zeezout en vers mandarijntjessap, allemaal dingen die ik zo zou verorberen. Goed schudden voor gebruik en laat de warme geur de douche dan maar overnemen.

Honey I Washed The Kids soap - 100 / 200 /500 g voor € 5,75 / 11,50 28,75
Wie Lush zegt, zegt Honey I Washed The Kids. In dit cadeau vind je de zeep, maar hij bestaat ook in een douchegel, bath ballistic en massagebar. Niet zonder reden, want deze geur is érg populair! Deze zeep ruikt naar warme, romige karamel en zelfs het uiterlijk heeft er wat van weg. Ik krijg er in elk geval niet genoeg van. Ik zou misschien eerder de douchegel opnieuw kopen, gewoon voor het gemak.

Karma soap - 100 / 200 /500 g voor € 6,60 / 13,20 / 33,00
Nog zo'n bestseller uit de vaste collectie: Karma zeep. Voor mij echter wel een nieuwigheid; het Lush-assortiment is zodanig groot, dat ik nog regelmatig nieuwe producten ontdek. Karma is vrijgevig: de lekkere, oppeppende geur van zoete sinaasappelolie en patchoelie verspreidt zich zo ook al doorheen de badkamer.

Lush winter 2014 - verkrijgbaar bij Lush (winkels en online!)
Lush 12 Days of Christmas - € 87,95


BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

  1. Hot Toddy heb ik ook en ben er echt superblij mee! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt zo'n toffe box eh :-D Speelgoed voor grote meisjes ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lord of Misrule is wel mijn favoriete bathbomb uit deze doos, zo'n lekkere geur! Maar de Bubble Bar kan mijn hartje ook wel bekoren hoor :) Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat zijn leuke productjes. Ik zie er enkele favorieten tussen staan en enkele die ik dringend eens uit moet proberen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo wat een lekkere producten allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. fijn dat je elk product kort toelicht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo'n fijne box. Hot Toddy lijkt mij echt heerlijk. Het wordt precies tijd dat ik nog eens naar een Lush winkel ga.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig