11 november 2014

My BeautyLoves: oktober 2014

My BeautyLoves oktober

Eeeek, Ik ben een klein beetje te laat. Maar aangezien we nog niet halfweg november zijn en ik toch nog favorietenfilmpjes zie verschijnen in mijn YouTube-lijst, waag ik me zelf ook nog aan een filmpje met mijn meest gebruikte en favoriete producten. Het momentje van beautybloggersdementie krijg je er gratis bij. Hier gaan we!


Aveda Botanical Kinetics Purifying Gel Cleanser
Garancia Pschitt Magique
Rosebud Salve
Jean Paul Gaultier Le Classique eau de toilette
Lush Hot Toddy douchegel
MAC All That Glitters & Satin Taupe
Hema wenkbrauwgel
Nivea Styling Spray Color Care & Protect haarspray
Kérastase Fix Fabulous haarspray


BeautyLoves
Share:

5 opmerkingen

 1. Haha, ik zat hier achter mijn scherm al te zeggen 'volgens mij is het All That Glitters' ;-) Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zien je haren en nagels er mooi uit in het filmpje :)

  goed dat je de blooper erin hebt gelaten :D

  grappig dat je toch telkens weer naar je lievelingsparfum terug gaat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ugh, zo veel moois! Hele mooie selectie deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I see Diorskin Star and the Chanel highlighter! Love both of them as well! I really like the Kerastase Curl Fever I've been trying. I'm going to give the hairspray to a friend's baby sister though. She is SO obsessed with hairsprays, and I don't use any ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig