11 november 2014

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Pfoeh! Verlengd weekend en dat is eraan te merken. Ik heb de blog even links laten liggen - mijn excuses - maar het weekend moest worden gevierd en ik heb ervan genoten. Een beetje geluierd, eindelijk al die opgenomen afleveringen van Grey's Anatomy gekeken en ruimte vrijgemaakt op de digibox, en een beetje geshopt voor het huishouden. Maar nu is het tijd om de productiviteit terug op te drijven; ik probeer vandaag nog een filmpje op te nemen met mijn oktober favorieten, dus hopelijk komt het later op de dag online.

Voorlopig is het de beurt aan The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate. Deze intrigerende rollerballtube werkt in op wallen en donkere kringen en vervaagt lijntjes en tekenen van vermoeidheid. Het bevat stamcellen van de edelweiss, een plant die overleeft in de koudste winters en warmste zomers. De regenererende eigenschappen van de plant zorgen voor huidvernieuwing en geven een verfrissende verzorging aan je oogcontour.

De textuur is vrij dun en ik categoriseer dit als een oogserum. Ik gebruik het als eerste stap in mijn oogverzorging, zowel 's morgens als 's avonds. Op zichzelf is het voor mijn huid niet verzorgend of hydraterend genoeg; de huid rond mijn ogen is vrij droog dus ik heb iets meer nodig. Het is wel een fijne eerste stap die mijn oogcontour al verfrist, egaliseert en prept voor de verdere verzorging.

De verpakking is een fijntje: een keer drukken op de pomp, et voilà, de perfecte dosis voor beide ogen. De roller doet dienst als verkoelend element, maar helpt dus ook om het product te verdelen en de bloedtoevoer te stimuleren, terwijl je een liggende 8 vormt over je ogen. Het stuk tussen je ogen mag je daarbij zeker meenemen, want wordt anders vaak vergeten. Weer iets bijgeleerd!

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate - 10 ml voor € 25,00


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

 1. Dit klinkt prima! Die applicator ziet er zo leuk uit :-) I'm a sucker for a gadget.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook liggen om te testen. Nu ben ik nog nieuwsgieriger...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik dacht dat je misschien een beetje ziekjes was, omdat het zo rustig was op je blog ;)

  dit lijkt me een fijn product. leuk, dat rollerbalsysteem :) wat oogproducten betreft hoef ik eigenlijk haast nooit zelf iets te kopen, omdat ik steeds maar samples of luxestaaltjes krijg in de parfumerie. en in zo'n potje zit vaak zo veel product, dat ik er lang mee toe kom.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Handig, haha! Met oogcrème doe ik inderdaad redelijk lang, fijn als je dat kan doen met staaltjes.

   Verwijderen
  2. de samples en staaltjes zitten dan wel steeds in een potje en dat vind ik dan weer minder handig en hygiënisch. Maar hé, een gegeven paard kijkt men niet in de mond :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig