8 november 2014

Sisley Phyto Lip Shine & Phyto Lip Twist

Sisley Phtyo Lip Shine Sheer Papaya

Een beetje lip action, vandaag. Te beginnen met de Sisley Phyto Lip Shine in Sheer Papaya, die ik mocht ontdekken in de nieuwe najaarscollectie van Sisley, Arty Paris.

Sheer Papaya ziet er vrij opvallend en in your face uit, maar alle Phyto Lip Shine lipsticks zijn eigenlijk heel draagbaar. De naam - Sheer Papaya - zegt het eigenlijk al: de finish is transparant en glossy, dus laat deze vrolijke kleur zeker niet links liggen.

In de tube is hij vrij oranje, op mijn lippen wordt het meer een echte 'papaya', dus een sappig oranje met een hintje roze. De pigmentatie is meer dan prima, de lipstick glijdt over je lippen en laat met gemak de kleur achter. En dan is er nog het draagcomfort, want Phyto Lip Shine bevat voedende en beschermende ingrediënten, die je droge lippen herstellen.

Sisley Phyto Lip Twist Berry

Sisley Phyto Lip Shine Sheer Papaya

Een gelijkaardige finish krijg je van de Phyto Lip Twist. Deze giga lippotloodjes zijn niet nieuw, maar de kleur Berry past wel perfect bij het najaar. Zo'n jumbo potloden zie je bij verschillende merken terugkomen, maar de verpakking van Sisley vind ik het leukste. Het principe is eenvoudig: het is een lipstick met glossy glans in potloodvorm en om het product eruit te krijgen, geef je het ding achteraan een twist.

Berry ziet er donker uit, maar op de lippen transformeert het tot een glossy en lichtere versie van zichzelf. Heel draagbaar, maar vooral ook aangenaam! De draagtijd is bij beide producten dan wel wat minder lang dan een matte lipstick, maar even opnieuw aanbrengen en je bent zo klaar.

Sisley Phyto Lip Shine - 3 g voor ongeveer € 30,00
Sisley Phyto Lip Twist - 2,5 g voor ongeveer € 30,00


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

 1. eerst vond ik de verpakkingen van de lip twist potloodjes niet mooi, maar sinds ik er eentje kocht, vind ik de zwart/wit verpakking best meevallen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de zebra print op het jumbo potlood vind ik wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijken mij zeer sheer lippenstiften, maar wel leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er echte knalkleuren uit maar zijn eigenlijk erg draagbaar. Ik vind die paarsige kleur wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze mooooooi :-) Sisley fan hierzo.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig