16 december 2014

Dior Golden Shock

Dior Golden Shock

Oeps, nog maar een dikke week tot Kerstmis, dus het is even alle hens aan dek. Om deze mooie kerstcollectie van Dior te laten zien, bijvoorbeeld. Met Kerstmis mag het al wat decadenter zijn, dus werd de volledige collectie voorzien van een flinke dosis goud. Geef je ogen dus de kost, want Golden Shock voorziet je van top tot teen van een laagje bling.

Diorific Vernis Shock - Gold Leaf Effect top coat

Diorific Vernis Shock - Gold Leaf Effect top coat

Deze schattige ronde bolletjes zijn de Diorific Vernis, de nagellak van Dior in een aangepast kersthoesje. In totaal zijn er vier kleuren - Mirror, Gold Equinoxe, Shock en Smoky - en de Gold Leaf Effect top coat met willekeurig gevormde goudblaadjes. Smoky (een prachtig donker auberginepaars - check hier mijn swatch op Instagram) staat nog hoog op de wishlist, maar vandaag toon ik de rode Shock in combinatie met de Gold Leaf Effect top coat. Net zoals de Dior nagelstyliste, ging ik voor een accentnagel met de top coat. Deze werkt het beste als je de goudstukjes er op legt, zo kan je er het meest precies mee werken. De kerstrode Shock lakt trouwens even prettig en netjes als de andere Dior-lakjes die ik heb.

Dior 5 Couleurs in Golden Shock

Dior 5 Couleurs in Golden Shock
Diorific Golden Shock Illuminating Pressed Powder - 5 Couleurs in Golden Shock

Over de vernieuwde Dior oogschaduwpaletjes niets dan lof. In de kerstcollectie is er een warm en een koud alternatief, afhankelijk van je voorkeur. Golden Reflections is het koelere palet, met zilver en staalgrijs, Golden Shock is warmer met goud, paars en roze. De combinatie van kleuren en texturen zorgt weer voor een compleet palet en ik werkte er een heel draagbare look mee uit. Het pigment is zeer degelijk, de lichte kleur valt op mijn arm wat weg (zo bleek ben ik dus), maar op de ogen is hij meer aanwezig. Op de lippen trouwens nog deze hele zachte Dior Addict Gloss in Pink Excess voor een subtiel kleurtje.

Dior Golden Shock

Dior Golden Shock

Diorific Golden Shock Illuminating Pressed Powder

Diorific Golden Shock Illuminating Pressed Powder

Het sterproduct is deze Diorific Golden Shock Illuminating Pressed Powder. Een naam én verpakking om u tegen te zeggen! Het poeder heeft een eerder eenvoudig kompaspatroon, maar de verpakking is zwaar en goudkleurig en weegt toch echt wel - letterlijk - door. Het jammere is dat de twee poeders - de gele Gold Shock en de roze Pink Shock - een overspray bevatten. Die intense glans die je op de eerste foto ziet, verdwijnt dus heel snel en maakt plaats voor een meer geraffineerde highlighter. Het is maar wat je verkiest, uiteraard. Het goede nieuws is dat Gold Shock niet zo geel overkomt op de huid, dus daarom draagbaar is, al mag het van mij - en zeker met het eindejaar - wat meer zijn.

Diorific Golden Shock Illuminating Pressed Powder (enkel bij Inno Brussel en Antwerpen)- € 74,25
Diorific Vernis in 022 Mirror / 241 Gold Equinoxe / 762 Shock / 990 Smoky - € 27,25
Diorific Golden Shock Gold Leaf effect Top Coat - 12 ml voor € 28,89
Diorific Golden Shock Rouge Shock Colour Lip - € 42,58
Dior Addict Gloss in 164 Gold Rain / 663 Pink Excess - € 31,60
Dior 5 Couleurs in 046 Golden Reflections / 756 Golden Shock - € 60,58
Diorshow Fusion Mono in 621 Mirror - € 35,01


BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig