15 december 2014

GlamGlow SuperMud Clearing Treatment

GlamGlow SuperMud Clearing Treatment

Het is al meer dan een jaar geleden dat GlamGlow in België werd gelanceerd. Toen nog enkel met de YouthMud - het zwarte potje - maar inmiddels is zo goed als de volledige collectie te koop. Nieuwsgierig naar meer, kocht ik deze SuperMud.

GlamGlow SuperMud Clearing Treatment

GlamGlow SuperMud Clearing Treatment

SuperMud is het masker voor alle kleine en grote probleemzones. Denk: poriën, uitslag, puistjes, mee-eters, scheerbultjes en ingegroeide haartjes. Een mirakelproduct dus en dat komt met een waslijst aan ingrediënten: glycolzuur, salicylzuur, melkzuur; steenkool, klei, eucalyptus, pepermunt, kamille, komkommer en aloe vera. En dan vergeet ik er nog een paar.

SuperMud werkt als een preventieve en curatieve reinigingsbehandeling. Je kan gaan voor de full treatment: dan breng je een dunne laag op je huid aan en laat je het inwerken. Dat kan variëren van 5 tot 20 minuten, ik wacht zelf gewoon tot het (nagenoeg) volledig opgedroogd is. Wil je liever een paar plaatselijke breakouts in toom houden? Dat kan ook en dan moet je gewoon lokaal wat product aanbrengen.

Als alles droog is, spoel je het af met wat water. Ik heb de indruk dat SuperMud wat zachter en milder is dan YouthMud, vandaar dat het ook door meerdere huidtypes te verdragen is. Er zitten bijvoorbeeld ook geen grote blaadjes of korrels in SuperMud en afspoelen gaat heel snel en vlot. Voor mij persoonlijk, met mijn gemengde huid, is het effect van SuperMud iets minder opvallend dan dat van een YouthMud. Persoonlijk zou ik daarom eerder terug naar YouthMud overstappen, al weet ik dat de meningen hierover verdeeld zijn. Het zal steeds afhangen van je eigen voorkeur en vooral je eigen huidtype. Ik vind SuperMud zeker niet slecht, maar YouthMud is net dat beetje krachtiger, waar mijn huid perfect tegen kan.

GlamGlow SuperMud Clearing Treatment - € 49,95 bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook en vond het effect ook minder dan verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu weet je wel dat je het andere product super fijn vind, jammer dat deze niet zo krachtig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij is de SuperMud geweldig! Ik heb een vrij gevoelige huid momenteel en dit zorgt voor de beste werking. YouthMud heb ik ook in huis, maar momenteel iets te agressief voor mij. 1 ding is duidelijk Glamglow producten zijn geweldig!

  www.cocktails-and-glamour.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt goed. Ik zou het graag gaan uitproberen, maar ik heb een luxesample liggen van de groene en blauwe versie, dus die ga ik binnenkort uittesten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er een staaltje van geprobeerd en ik vond 't wel oke. Maar nu ook niet om van omver te vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt toppie, ik hoop op cadeaubonnen onder de kerstboom van IPX. En wie weet :D kan ik mezelf dan zo een masker eens aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi product, zo lijkt me; )

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig