6 december 2014

HEMA Eyebrow Gel

HEMA Eyebrow Gel

Volgens mij was ik al een jaar of vier hardcore gebruiker van de Essence Lash & Brow Gel. Ik ga vaak de deur uit met au naturel wenkbrauwen (lees hier nog eens de bekentenis over mijn meest verwaarloosde make-upzone), en een beetje transparante wenkbrauwgel is dan mijn manier om ze alsnog een iet of wat deftig voorkomen te geven.

Ziehier mijn nieuwe favo transparante wenkbrauwgel. Dubbel zo duur als die van Essence, maar alsnog vrij goedkoop. Ik had deze HEMA wenkbrauwgel al zien voorbijkomen op sommige blogs, maar ik moest het toch eerst zelf proberen om het te geloven. En inderdaad, een méér dan prima wenkbrauwgel! Het grote verschil tussen die van HEMA en Essence, is dat het borsteltje van HEMA beter wordt afgestreken wanneer je hem uit de tube haalt. Dat maakt dat er iets minder product aan de borstel hangt, maar tegelijk dat je wenkbrauwen niet zo 'nat' aanvoelen. Hij houdt mijn wenkbrauwhaartjes ook goed onder controle, dus ik was na het eerste gebruik al om. Er zijn trouwens ook (twee?) getinte versies van, mocht je geen interesse hebben in een transparante wenkbrauwgel.

HEMA wenkbrauwgel - € 4,50


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. Leuk zeg. Gel vind ik makkelijk voor onderweg. Momenteel gebruik ik de brow drama van Maybelline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik deze ook iedere dag en vind hem super fijn! Op een gegeven moment is ie alleen net zo goor als alle andere ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik ook al jaren die van Essence. Als die op is, ga ik deze is proberen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, ik heb jaren de gekleurde wenkbrauwgel van Bobbi Brown gebruikt, maar nooit meer mijn kleur nadien gevonden :-(. Ik denk dat ze gestopt zijn met die kleur te verkopen. Misschien is dit een veel goedkoper alternatief ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik koop niks anders meer als deze sinds 2 jaar ongeveer! Van die van essence kreeg ik soms brokkels in mijn wenkbrauwen brr. Deze van Hema is top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aha, goed om te weten! Ik gebruik die van Essence maar vind het ook altijd een beetje vervelend dat mijn wenkbrauwen zo 'nat' aanvoelen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig