3 december 2014

Life behind the blog: beauty, beauty, beauty


Brrr... het is koud! Ja, dat is nu niet meteen de beauty intro die je verwachtte, maar ik heb afscheid genomen van mijn dunnere jasjes en ben nu echt terug voor mijn winterjas gegaan. Ook in huis draag ik aangepast schoeisel, zo ruilde ik mijn Birkenstocks in voor deze warme sloffen van UGG. Vriendlief en ik gingen voor his and hers.


De laatste weken zaten tjokvol beauty. Tsja, dat heb je, met een beautyblog en een liefde voor al deze mooie spulletjes. Eerst vulde ik mijn skincare stash aan - valt het op dat ik nogal fan ben van Estée Lauder? Een tot twee keer per jaar koop ik back-ups van de producten die ik aan het gebruiken ben en waar ik niet zonder wil vallen. De Advanced Night Repair is er zo een van en de Idealist Illuminator die nu bijna op is, zal ik vervangen met het Hydrationist serum.


Ik ging ook naar een presentatie van de Dior kerstcollectie. Deze flessen J'Adore parfum stonden er ook! Check trouwens het prachtige boeket witte rozen... Regelmatig koop ik een bos snijbloemen voor in huis. Dat fleurt de boel helemaal op en geeft meteen een beetje sfeer en kleur. Het boek dat je ziet liggen, is Dior: The Perfumes - een gigantisch boek met de historie van álle parfums van Dior. Een echt hebbeding dat ik met veel plezier onder de kerstboom zou terugvinden.


De kerstcollectie van Dior heet trouwens The Future Is Gold, en het is inderdaad al goud wat de klok slaat. Ik liet mijn nagels lakken met het donkere Vernis Smoky met op de accentnagel de gouden top coat Diorific. Vernis Smoky was trouwens iedereens lieveling, geheel terecht!


Begin dit jaar schreef ik al eens over Tropika Skincare (review hier!): Belgisch en met exotische ingrediënten als avocado- en baobabolie. Omdat er interesse naar was, kreeg ik van Tropika een fijne kortingscode om te delen. Met de code BTL14 kan je drie gezichtproducten kopen met korting: de Dagcrème, Herstellende Nachtcrème en Reinigingsmelk koop je normaal voor € 48,85. Bij het afrekenen geef je dan de BTL14 code in en krijg je het pakket voor € 35,95 en met gratis verzending. De code is geldig tot en met 31 januari 2015 of tot uitputting van de eerste 250 promopakketten.
Ik vond het wel een fijn aanbod om te delen, als je dan toch van plan bent om Tropika Skincare te proberen, waarom niet direct met korting :-) Bestellen doe je rechtstreeks via de webshop van Tropika!


Een tripje Antwerpen resulteerde in een bezoekje bij Ladurée. Ik mis deze heerlijke macarons...


De hele maand kan je via Instagram de hashtag #BelgianBloggersCountdownToChristmas volgen. Elke dag plaatsen meerdere Belgische (beauty)bloggers een fotootje online, in thema. Een leuke manier om ons als Belgische bloggers eens in de kijker te zetten en zo leer je misschien ook nieuwe blogs kennen. Ik kon niet echt kiezen welk parfum nu echt mijn favoriete winterparfum was, dus ik zette er gewoon drie op foto, haha. Ik maak sowieso geen onderscheid tussen winter- en zomergeuren, ik ga gewoon voor waar ik zin in heb.Nog meer geshopt: in Brussel spotte ik Scotch on the Rocks, de kerstcollectie van Bobbi Brown. Ik had al online zitten kijken naar de roze highlighter, Pink Glow en toen ik hem in het echt zag, kon ik niet weerstaan. Ik kocht de mijne bij Cosmeticary, maar je vindt de collectie ook bij Parfuma. Bij Lush rook ik aan de Rose Jam douchegel. Oók al limited edition kerstproduct, maar zó lekker! Hij ruikt exact hetzelfde als Ro's Argan Body Conditioner en dat is een van mijn grote favorieten. Ik nam dus een flesje mee naar huis en kreeg er nog een staaltje Lemony Flutter bij - in het Frans omgevormd tot het schattige Doigts de Fée :-)


Intussen is het december, tijd voor de adventkalender! Enkele weken geleden kocht ik deze van Kinder en ik ben er tot mijn verbazing echt van af kunnen blijven tot de eerste december. Op mijn nagels zie je trouwens twee lakjes van LCN, de lichtroze Tender Lace en de donkerroze Delicious Me. Ik deed een poging tot het creëren van een half moon manicure. Het is niet helemaal foutloos gedaan, maar voor de eerste keer was het niet slecht. Van ver zag het er alleszins al goed uit, haha.


Gisteren las je al mijn verslagje van Maasmechelen Village - check hier nog eens de heerlijke burger bij Ellis en doe ook zeker mee aan de winactie voor de gift card! Ik ging bijna lopen met de cadeautjes van het rendier, maar shhhh...


Nog meer his and hers, deze keer met Asics. Ik had al langer een paar Asics loopschoenen, maar nu ging ook vriendlief overstag. Gelukkig had ik ook mijn loophandschoenen bij, want het was maandagavond echt koud!


Tijdens het laatste event van de maand werd ik ondergedompeld in de wereld van Kenzoki. In deze suite in The Hotel in Brussel mochten we kennismaken met alle lijnen en alles op onze handen en armen uittesten. Kenzoki heeft enkele heerlijke producten voor gezicht en lichaam. Deze lijn met rijst vind ik alleszins héérlijk zen en bedwelmend ruiken en ook de textuur is een en al zaligheid. De handcrème uiterst rechts is een van de nieuwe producten.
Aan zee aten we bij bistro L'Echiquier. Oh wauw, het was lekker! Sint-Jacobsvruchten als voorgerecht, gegrilde kreeft met wilde rijst als hoofdgerecht en een zalige moulleux als nagerecht. De dag erna moest ik even detoxen, maar het was het zó waard.


Al hoeft het niet altijd kreeft te zijn. In Antwerpen aten we bij Balls & Glory. Ik ging voor de gehaktbal met pompoen en geitenkaas, met salade van veldsla, witloof en witte bonen. Water staat gratis op tafel en eten kan je er voor € 12,00. Ik denk dat ik nog nooit zo goedkoop gegeten heb in Antwerpen!


Mijn eerste Jo Malone kaars! Dark Amber & Ginger Lily is donker en zwoel, just the way I like it! Hij geeft zijn geur goed af aan de hele woonkamer. Ik denk niet dat ik nu elke maand een nieuwe Jo Malone kaars zal kopen, daarvoor is hij net ietsje te duur, maar ik ben wel blij dat ik er nu eens eentje in huis heb.


Tot slot... een dikke knuffel van Tigra :-)

BeautyLoves
Share:

15 opmerkingen

 1. Leuke foto's en ohhh die christian dior lak!!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaaaauw wat een prachtige producten heb je in je stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaaah, die his & hers uggs zijn zo awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's en mooie make-up van BB en dior.
  Wauw, die prachtige jadore parfum.
  Gezellig zo een dagje shoppen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awwww, die laatste foto :-) <3 Leuke recap! Ik wacht op mijn Tropika producten, ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, die Kinder Adventskalender is zo leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Wat zag dat eten aan zee er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. All the EL prettiness! Ik begrijp heel goed waarom je fan bent, ik vind het ook echt een top merk en heb zelf eigenlijk ook vooral beautyproducten van Estée Lauder. Dat Dior lakje ziet er anders ook serieus mooi uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die adventkalender is super! Toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De producten van Bobbi Brown zien er weer geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. je bent heel mooi op die foto waar je samen met dat rendier op staat in mm village :)

  een fijne kijk achter de schermen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zoveel moois, en lekkers, en hihi, die sloefkes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bij deze is mijn verlanglijstje voor de feestdagen compleet. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig