26 december 2014

Makeup snapshot: kerstlook 2014


Tweede kerstdag! Voor vandaag draag ik nog geen make-up - ik denk dat ik voor Charlotte Tilbury oogschaduw ga - maar ik laat je graag zien wat ik gisteren droeg. Voor mijn kerstlook koos ik neutrale oogschaduwkleuren, een frisse blush en een mooie highlighter.

Ik ging voor een healthy glow basis met Diorskin Star foundation, mijn geliefde Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer en mijn favoriete poeders, Laura Mercier Secret Brightening Powder en Givenchy Poudre Première.

Ook mijn oogschaduwbasis is vaste koek: Too Faced Shadow Insurance en MAC Paint Pot in Painterly. Dit paletje van Dior is erg populair en heb ik al vaak op YouTube zien voorbijkomen. Terecht, want Cuir Canage bevat vijf hele mooi bruintinten. Ik ging voor een neutrale, maar smokey look met een streep Dior Art Pen eyeliner en enkele laagjes Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara. Lang geleden dat ik deze Estée Lauder mascara gebruikte en ik moest weer even wennen aan de gigantisch lange borstel. Nu de tube een week of twee open is, vind ik de formule trouwens beter dan in het begin.

Omdat het feest is, mag het wat meer zijn, dus ik gebruikte effectief een wenkbrauwproduct, haha. Wel nog steeds de gemakkelijkste oplossing met MAC Eye Brows Crayon in Fling en HEMA wenkbrauwgel. Ik ben trouwens best benieuwd naar dat Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood waar iedereen zo enthousiast over is. Het puntje zou superfijn zijn, perfect om kleine, individuele haartjes te trekken en er zit aan de andere kant zo een spoolie aan. Zou het wat zijn?

Op mijn gezicht gebruikte ik nog de Tarte Park Avenue Princess bronzer, mijn geliefde Chanel Blush Horizon de Chanel en de feestelijke Bobbi Brown Pink Glow highlighter voor een frisser, koeler contrast met de bruintinten op mijn ogen. Mijn lippen hield ik neutraal met Estée Lauder Color Envy Shine lipstick in Innocent en een Dior Addict Gloss in Pink Excess.

Het resultaat van de look zie je binnenkort in een filmpje, want ik maak tijdens mijn vakantie weer een compilatievlogje :-) Fijne tweede kerstdag!


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten allemaal zeg! Fijne dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige spulletjes! Geniet van je dag ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kan enkel maar een toplook geworden zijn met zo'n mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe combinatie! Zo veel geweldige producten :).

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten heb je gebruikt voor je look.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een prachtige producten heb je gebruikt! Ben benieuwd naar het filmpje zodat ik het resultaat kan bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk ;)

  ik kijk al uit naar het compilatievlogje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien, wat een mooie producten allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mega panp*rn! altijd leuk om te zien :d

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er mooi uit!
  Fijn dat je hier een artikel van laat zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig