22 december 2014

Win: Le Petit Marseillais x fleece all the way


Het zijn drukke tijden voor mijn fleece dekentje. Ik zit tegenwoordig het liefst van al knus in de zetel met een kopje thee (met honing, goed voor de keel!), met op de achtergrond een lekkere geurkaars, maar bovenal bedolven onder een meter zachtheid en warmte. Fleece for the win!

En ik deel uiteraard graag in de weelde. Een tijdje geleden deelde Le Petit Marseillais een aantal mooie pakketjes uit op hun Facebook-pagina. Vandaag mag ik zelf ook nog een hartverwarmend pakket weggeven, met twee zachte en voedende douchebalsems - Nutrition Intense met arganboter, bijenwas en olie van rozenblaadjes en Nutrition Intense met olijfboter, bijenwas en zachte amandelolie die je ook al eens hier zag voorbijkomen - en een warme, roze (!) fleece van 130 x 160 cm. Groot genoeg om er met twee onder te zitten, denk ik zo. Of gewoon dubbel vouwen voor jezelf, dat mag ook.

Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mij via een van mijn blogkanalen, zoals Bloglovin' of helemaal onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op FacebookTwitter en YouTube.

Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Sharing is caring! Je kan de winactie delen via Facebook en/of Twitter:
Facebook: Win een zacht Le Petit Marseillais pakket bij @BeautyLoves.be - meer info op http://www.beautyloves.be
Twitter: Win een zacht Le Petit Marseillais pakket bij @BeautyLovesBE - meer info op http://www.beautyloves.be

Deelnemen kan tot en met 31 december, de winnaar ontvangt op 1 januari 2015 bericht en krijgt dan een nieuwjaarscadeautje. Succes!


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik ben er zo benieuwd naar want nu het zo koud is heeft mijn huid extra voeding nodig om uitdrogen te voorkomen en zodat de huid soepel elastisch zal voelen met de juiste doucheproducten!
  Alles heb ik al gedaan wat je gevraagd hebt ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So in! Ik volg je overal (behalve youtube) en heb net over de winactie getweet. Dat dekentje lijkt me zalig zacht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooohhhhh, dat dekentje komt zo van pas! We zijn aan het renoveren en onze chauffage werkt niet altijd even goed.. Come to mama!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! Ik doe mee! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuk zeg! Ik heb een tijdje geleden een lichtgele bus douchegel gehad van le petit marseillais, iets met vanille. Die was erg fijn. De nieuwe varianten klinken ook erg goed, zacht en voedend is what winter skin needs ;)
  En een roze fluffy dekentje, dat kan zeker te pas komen. Kan je in elk geval verzekerd zijn dat manlief het niet inpikt :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winactie! Ik doe mee, mailtje is onderweg! :) prettige feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een heerlijke actie, ik doe erg graag mee...en stuur een mailtje...
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk!! Ik heb meegedaan en je zojuist een mail gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Reactie van Grete Karina:

  Wat een verwennerij, ik doe nog op de valreep mee.
  Ik volg op twitter en Bloglovin en like op FB.
  Fijne jaarwisseling en groeten, Grete Karina

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig