21 december 2014

Rituals Oriental Kiss

Rituals Oriental Kiss

Rituals was al een van mijn favo merken voor lichaamsverzorging, laatst geraakt ik ook verslaafd aan hun kaarsen (check zeker eens de heerlijke winter limited edition Sacred Fire Candle!) en nu hebben ze ook nog eens een hele resem nieuwe lipproducten in retro verpakkingen onder de naam Oriental Kiss.

Drie ervan zijn echte lipverzorging (Lip Service, Smooth Operator en Magic Balm), meer bepaald lipbalsem in verschillende vormen zoals een glossy variant, een tube of een potje. Smooth Operator is de standaard lipbalsem in een zwaar aanvoelende metalen tube, handig voor onderweg of in de handtas, om je lippen snel van verzorging te voorzien. Het werkt voor mannen en vrouwen, want blijft transparant op de lippen. Karitéboter, eucalyptus en vitamine E maken de formule zeer verzorgend en in het begin ruik en 'voel' je de eucalyptus ook echt werken. Na een tijdje is dat verfrissende gevoel wel weg en voelen je lippen verzorgd en zacht. Smooth Operator bevat ook een goede SPF15!

Rituals Oriental Kiss

De drie nieuwe glossjes (Eve's Kiss, La Vie en Rose Fresh Pink en La Vie en Rose Pale Pink) zijn echter ook vrij verzorgend. De gloss zit in een smalle tube met een soort van schuine siliconen applicator. Eve's Kiss is transparant, La Vie en Rose zijn getint.

Eve's Kiss is een superzachte maar ook verfrissende gloss met appel en karité. Appel is precies the new thing in beautyland, eerst zag ik bij The Body Shop een aantal kerstproducten met appel, nu zit er appel in Rituals Eve's Kiss. Gelukkig is de appelgeur niet overheersend, wel geeft het een frisse touch aan de gloss. Eve's Kiss blijft goed op mijn lippen zitten en combineert verzorging met een vleugje make-up. Een fijne manier om mijn lippen extra te laten glanzen en ze toch zacht en gevoed te houden!

Rituals Smooth Operator Caring Balm - 4,8 g voor € 8,50
Rituals Eve's Kiss Pure Gloss - 12 ml voor € 8,50


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig