9 januari 2015

Jane Iredale HandDrink Hand Cream

Jane Iredale HandDrink Hand Cream

Luxueuze voeding voor je handen, deze Jane Iredale HandDrink Hand Cream. Het is de nieuwste aanwinst voor Jane Iredale met een parfum van essentiële oliën van biologische rozen, een verzorging waar ik mijn hand nu net wel voor omdraai én een SPF 15.

HandDrink biedt een fijne combinatie van textuur, geur, verzorging en bescherming. Laat ik beginnen met de bescherming: een goede SPF 15 beschermt je handen tegen UVA en UVB-stralen, maar kan - en hier zou ik zelf nooit aan gedacht hebben - zelfs worden gebruikt tijdens een gelmanicure onder de UV-lamp. Extracten van groene thee en zwarte bes zorgen bovendien voor anti-oxidanten, appelextract verheldert en egaliseert dan weer de teint en rozenolie herstelt de vochtbalans en geeft een rozenparfum af aan de crème en je handen. Ter vermijden voor wie niet zot is van rozengeur, een aanrader voor wie dat wel is.

De textuur is een gelcrème: heel gemakkelijk om te verdelen en je handen mee in te smeren en perfect voor tussendoor wegens de beperkte intrektijd. De verpakking is verder vrij compact, al zit er toch 60 ml in de tube. Dubbel zo groot als bijvoorbeeld mijn kleine tubetjes van L'Occitane, maar door zijn platte vorm wel handig om in de handtas of bureaulade te smijten. Én ook nog eens matchy-matchy met mijn horloge, extra score!

Jane Iredale HandDrink Hand Cream - 60 ml voor € 29,00 vanaf januari 2015


BeautyLoves
Share:

4 opmerkingen

 1. Die verpakking vind ik mooi én elegant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat er een SPF factor in deze handcréme zit.
  Want 's winters schijnt de zon ook regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeh, het ruikt naar rozen <3
  ik hou van rozengeur (én maneschijn, hihi....:)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig