10 januari 2015

By Terry Baume de Rose


Nog nooit eerder gaf ik zoveel geld uit aan aan lipbalsem, maar zoals steeds won mijn nieuwsgierigheid het van mijn portefeuille. Mijn twijfel verdween als sneeuw voor de zon door een recente kortingsactie bij ICI Paris XL, wat de aanslag op mijn budget toch een beetje verzachtte.

De By Terry Baume de Rose heeft zowat een cultstatus, ik had er tot nu toe vooral veel van gehoord en niets van getest. Het is misschien een beetje oneerbiedig om het simpelweg een lipbalsem te noemen, want dit schatje verzorgt, egaliseert en herstelt je lippen én nagelriemen in een trek.

By Terry Baume de Rose

Het kleine glazen potje bevat een intensieve formule met rozenwas, verschillende bloemenoliën, bio-ceramiden en UV-filters (SPF 15), die ervoor zorgt dat mijn lippen in topconditie komen. Ik gebruik het elke morgen - 's avonds val ik terug op mijn Rosebud Salve - en de balsem geeft mijn lippen ook een melkachtig waasje roze kleur en ze zien er meteen verzorgd uit. De formule is redelijk vast en wordt op de lippend glanzend en een beetje plakkerig, dus uiteindelijk heb je er heel weinig van nodig, wat mijn Baume de Rose wel een lange levensduurte geeft en de prijs wat verzacht. Het resultaat is fantastisch: gebarsten lippen worden hersteld, droge lippen worden gehydrateerd en sowieso ziet mijn lippen er beter uit door de glans en lichte kleur.

Het is quasi zeker de beste lipbalsem die ik tot nu toe geprobeerd heb, al ben ik er nog niet helemaal uit of ik het nu als must have moet definiëren of niet. Het feit dat ik twijfel, zegt waarschijnlijk genoeg. By Terry Baume de Rose is geweldig en voor mij is het een prachtproduct, maar die prijs.... auch.

By Terry Baume de Rose - 10 g voor € 46,00 bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Echt een beauty eh, een streling voor 't oog! Maar ugh, ja, die prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tis idd prijzig. Ik heb nog een tester liggen geloof ik. Toch eens uitproberen binnenkort...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel mooi en luxueus uit maar toch echt wel heel duur... :/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook de beste, maar die prijs, tja 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja die prijs houdt mij ook steeds tegen.... alhoewel, als ik ooit wat meer ruimte in me budget krijg... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeeeeetje wat een prijs zeg! Zover zou ik niet gaan voor een lipbalsem, gelukkig is hij fijn en kun je hem lekker opmaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I want it! Gaat op mijn lijst, mooi zeg. Rozenolie ben ik dol op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw deze zet ik meteen op mijn wishlist!
  Ben er nu zo nieuwsgierig naar ;-)
  Oeps.... van die prijs zal mijn portemonnee niet blij zij.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oké, €46,00 is wel een serieuze smak! Ook eentje op mijn too-high-to-buy lijst was de lipbalm van Diptyque (€28,00) .. Uiteindelijk wél gekocht en aangenaam verrast, dus als je eens een 'zotte', doch 'verantwoorde' aankoop wil doen, is die misschien ook wel aan te raden??

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh damn dat is idd prijzig , maar met een goeie kortingscode zou ik het misschien ook nog aandurven ;) ben een sucker voor balms in een potje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. fijn product lijkt me dat te zijn.

  zelf houd ik niet zo van lippenproducten in een potje, want na gebruik sta ik daar dan te staan met die plakkerige vinger ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohhh wat een prachtige foto's staan er bij dit artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. idd duur, maar mooi potje en ook mooie foto's genomen. liever dat dan de klassieke labello, want daar geloof ik niet in. daar drogen je lippen nog meer van uit vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig