18 januari 2015

L'Occitane Arlésienne

L'Occitane Arlésienne

De prachtige Arlésienne collectie van L'Occitane is een weelderig roze collectie met veel reliëf en flacons met rosé gouden details. Een streling voor het oog en een lust voor de zintuigen tout court!

Arlésienne is eigenlijk een een fusie van drie bloemen uit de Provence en Grasse, waarbij elke bloem staat voor een vrouwelijke eigenschap: roos staat voor elegantie, zoete violet voor mysterie en saffraan voor temperament. Arlésienne beslaat een volledige collectie, waaronder ook een geurkaars, handcrème, een solide parfum en een lipgloss, maar vandaag laat ik drie andere producten zien.

L'Occitane Arlésienne

In de winter is het altijd fijn om eens een douchecrème te gebruiken in plaats van een douchegel. Net ietsje rijker en milder, dus ideaal voor mijn wintervelletje. De crème verandert in een licht schuim dat dus zorgt voor een hele milde reiniging die je huid niet zal uitdrogen. De Arlésienne Shower Cream vind je in twee formaten: het kleinere formaat van 70 ml zit in een handige tube, het grote formaat van 250 ml zit in een vierkante flacon met mooie details en een rosé gouden klikdop.

L'Occitane Arlésienne

In 2014 ontdekte ik meerdere haarparfums, en ook bij Arlésienne vind je een Hair Mist. Dit schattige flesje is een web exclusive en vind je dus niet in de winkel, wél op de L'Occitane webshop. Zo'n hair mist is meer dan een gewoon parfum, want het verzorgt je haar in een trek. Je kan het gebruiken op zowel vochtig als droog haar en de geur blijft gewoon zó goed in je haar hangen!

L'Occitane Arlésienne

L'Occitane Arlésienne

Al kan je ook voor een 'gewone' Arlésienne Eau de toilette gaan. De flacon is volledig doorzichtig en hier zie je de textuur en elegantie het meest in terugkomen: op de achterkant van de flacon werden bloemen in het glas gestileerd en dat vind ik zo een mooi detail!

mandarijn x saffraan
roos x lelietje van dalen
violet x sandelhout x wit hout x tonkaboon

De combinatie van roos, violet en saffraan zorgt voor een poederig en bloemig boeket geflankeerd door wat houtachtige en kruidige elementen. Heerlijk draagbaar en elegant en absoluut niet aanstootgevend.

L'Occitane Arlésienne Shower Cream - 70/250 ml voor € 5,00/14,50
L'Occitane Arlésienne Hair Mist - 50 ml voor € 17,00 exclusief via de L'Occitane webshop
L'Occitane Arlésienne Eau de toilette - 75 ml voor € 47,50


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

  1. Wat prachtige producten zijn dit. De geur van de producten spreekt mij ook wel aan. Even gaan ruiken, want eigenlijk heb ik eigenlijk geen producten van dit merk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind 'm echt lekker! Op een heerlijke retro manier.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm, zoals je het beschrijft, klinkt hij heerlijk! En de verpakkingen zien er super mooi uit ook :)

    Liefs,
    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig