20 januari 2015

NARS Virtual Domination Cheek Palette

NARS Virtual Domination Cheek Palette

Vorig jaar greep ik langs het NARS x Guy Bourdin blushpalet en dat was best wel een bummer. Dit jaar zat er weer een palet in de NARS Laced with Edge holiday collectie en deze keer kreeg ik hem voor mijn verjaardag!

Het NARS Virtual Domination cheek palette bestaat uit een grote bronzer, drie blushes en een highlighter. Het palet en de verpakking zelf zijn limited edition, maar de inhoud bestaat uit bestsellers die je dus ook apart kan kopen. Zo'n palet is echter wel handig om mee te nemen (keuze genoeg!) en ideaal om meerdere producten van het merk te leren kennen voor een zeer democratische prijs. De blushes zijn net ietsje kleiner dan wanneer je ze los zou kopen (4,5 gram versus 4,8 gram) maar de bronzer is met zijn 10 gram zelfs groter dan de fullsize, die 'slechts' 8 gram weegt.

NARS Virtual Domination Cheek Palette

Linksboven zie je Miss Liberty Highlighting Blush Powder, de highlighter uit het palet. Niet zo licht en helder als NARS Albatross bijvoorbeeld, maar wel met een flinke dosis shimmer. Ideaal ook om te gebruiken over de matte blushes uit dit palet, zo kan je variëren met de finish.

Rechts daarvan de mooie Deep Throat Blush, die NARS omschrijft als 'sheer peach'. Dan toch met een flinke shot roze, vind ik zelf. Deep Throat heeft een mooie glans en is erg mooi op de wangen en ik begrijp waarom dit een bestseller is.

Onderaan twee matte blushes: links Sex Fantasy Blush, een bleke, koele lavendelroze blush en rechts Final Cut Blush, een koraaloranje blush die op mijn huid bizar genoeg transformeert naar een draagbare variant en meer koraalroze dan oranje overkomt.

Helemaal rechts het bekende Laguna Bronzing Powder, waarvan ik steeds gedacht heb dat hij voor mijn bleke huid veel te donker zou zijn. En eigenlijk is hij dat helemaal niet! Laguna is niet volledig mat, in de pan zie je een hele fijne gouden shimmer, maar op de wangen heeft hij een satijnfinish en is er geen shimmer te bespeuren. Perfect om een beetje te contouren en tegelijkertijd mijn gezicht wat extra warmte te geven.

NARS Virtual Domination Cheek Palette
Final Cut - Sex Fantasy - Miss Liberty - Deep Throat - Laguna

Ik heb gemerkt dat NARS blushes erg vast geperst zijn en dat is in dit palet niet anders. Ze zijn wel gepigmenteerd, maar er verstuift niet al te veel poeder als ik mijn kwast in het palet duw én ik kan de kleur op mijn wangen gemakkelijk opbouwen zonder al te veel overdaad.

Volgens mij popt dit palet af en toe nog eens op bij narscosmetics.eu of sephora.fr, dus mocht je hem nog op het oog hebben... snel zijn is dan de boodschap!


BeautyLoves
Share:

16 opmerkingen

 1. 't is echt een beauty he! Vorig jaar ook naast het Guy Bourdin palette gegrepen en ook dit jaar heb ik te lang getwijfeld omdat ik nog maar net het Narsissist palette gekocht had. 1,5 week geleden was het plots weer beschikbaar maar helaas werd de dag erna mijn bestelling geannuleerd omdat er een foutje in de stock zat. Ongelofelijk jammer! Gelukkig ga ik binnen 2 weken naar Frankrijk en volgens de Sephora-site zouden er nog in voorraad zijn in de buurt waar ik verblijf. Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht ook dat Laguna too much zou blijken voor mijn bleke huid, maar viel idd reuze mee! Wat een beauty dit palet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat een gaaf palette zeg, hier kan ik uren naar kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat ziet er echt als een beauty uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WAUW wat een beauty, ik gebruik blush palettes toch wat minder graag dan losse blushes maar deze is PRETTY!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een beauty, hij is wel echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. deze stond op mijn wishlist, maar heb het niet kunnen bemachtigen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het zo'n mooi palette omdat je meteen alles bij de hand hebt qua blush, highlighter en bronzer. Dat scheelt al een heel hoop gewicht om ergens mee te doen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Heb er ook al eens naar zitten kijken, maar kon de aankoop helaas ècht niet verantwoorden.. Boo :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben zo blij dat ik hem ook op tijd heb kunnen bestellen! Love it! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schitterende kleuren in deze zeer mooie palette ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De blushes zijn mooi. Je hebt iets met blush, hé ;) Zelf heb ik ook een blush gekocht, afgelopen zaterdag, nl. de Camélia blush van Chanel. Die met het bloemenpatroontje in 2 kleuren uit de lentecollectie. Hij viel wel een beetje klein uit in het doosje, maar dat geeft niet echt ;) Nu heb ik mijn oog laten vallen op de Météorites perles de blush uit de lentecollectie van Guerlain.

  Hopelijk beleef je nog veel plezier aan dit palet :) Ook fijn dat ie zo handig is om mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig