22 januari 2015

Makeup snapshot: nieuwjaar


Op nieuwjaar wilde ik graag een lichtere basis, dat werd Chanel Perfection Lumière Velvet. Het is een hele lichte, vloeibare foundation (goed schudden!) die toch een mooie medium dekking en satijnfinish geeft. 

Voor ietsje extra dekking heb ik afgepoederd met Burberry Beauty Fresh Glow Compact Luminous Foundation in de kleur No.10 Light Honey. Eigenlijk is dit een poederfoundation, maar met mijn gemengde huid gebruik ik liefst van al een vloeibare foundation. Met deze Fresh Glow Compact kan je echter ook gewoon afpoederen, dat geeft net ietsje meer dekking, maar hoopt niet op en zorgt dus niet voor een cakey effect.

Ik haalde dit Urban Decay Naked 2 palet nog eens boven. Ik vind alle producten van de Naked serie erg mooi en krijg er niet genoeg van, Urban Decay heeft dat goed gedaan. Al was het wel lang geleden dat ik dit palet nog eens gebruikte, dat heb je nu eenmaal als je oogschaduwcollectie alsmaar uitbreidt.

Een nieuw palet krijgt natuurlijk altijd veel aandacht, zo ook dit NARS Virtuals Domination Cheek Palette. Opnieuw Laguna bronzer maar deze keer in combinatie met de lavendelroze Sex Fantasy blush. Bobbi Brown Highlighting Powder in Pink Glow kreeg weer de eer om de jukbeenderen te laten glanzen.

Gezien Estée Lauder Pure Color Lipstick in Potent nog op mijn toilettafel lag van de dag ervoor, was de lipkeuze gemakkelijk!


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Dat Nars palette <3 en die lipkleur vind ik ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, die foundation moet ik ook nog steeds uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige producten! Mijn Naked-palet zou ook weer eens wat meer moeten worden gebruikt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Potent! <3 Estée Lauder heeft echt geweldige lipstick eigenlijk eh.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige producten! En die foto ook, ik kan er uren naar zitten staren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie spulletjes en alles staat alweer zo mooi netjes en recht op de foto. daar houd ik wel van :D

  omdat de diorshow artpen maar blijft voorbijkomen op je blog heb ik hem laatst ook gekocht. ik ben helemaal niet handig met eyeliner, maar ik wilde het toch nog eens een kans geven. daarom dat ik maar meteen een goede eyeliner kocht, kwestie van het 'tegoei' aan te pakken. en nu maar oefenen met mijn artpen. wish me luck ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Succes!! Ik vind het gemakkelijk om mee te werken, geen gedoe met potje en kwastje. Hopelijk lukt het jou ook!

   Verwijderen
 7. Zo lief dat je me hier nu ook effectief succes toewenst :D
  Ik zal goed oefenen :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig