21 januari 2015

Win: GOSH Velvet Touch Lipsticks & Lipliners

GOSH Velvet Touch Lipstick

Niets zo leuk als even midweek een winactie online gooien, niet? Vandaag in de aanbieding: een mooie selectie GOSH Velvet Touch Lipsticks en Lipliners. Mijn review over de Velvet Touch Lipsticks vind je hier, inclusief swatches van de kleuren die ik heb.

Wat kan je winnen? Een pakket ter waarde van € 63,00 met vijf Velvet Touch Lipsticks (Innocent, Romance, Yours Forever, Sweetheart en Nude) en twee Velvet Touch Lipliners (Antique Rose en Flirty Orange). Zéér de moeite!

Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mij via een van mijn blogkanalen, zoals Bloglovin' of helemaal onderaan via Google Friend Connect, FacebookTwitter of YouTube.

Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Deelnemen kan tot en met 30 januari, de winnaar ontvangt op 31 januari 2015 bericht. Succes!


BeautyLoves
Share:

18 opmerkingen

 1. Geweldige winactie! ze lijken me zooo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Hiervoor volg ik je op facebook, twitter en youtube.
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke winactie! Ik stuur je dadelijk een mailtje. Ik volg je op Bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele gave winactie! Ik draag bijna iedere dag lipstick, en ben langzaam mijn stash aan het uitbreiden. Als ik win zou mijn lipstick stash verdubbelen! Ik volg en like je op bloglovin (Beautyding). Ook doe ik youtube en twitter (beide Ehlands). En ik neem deel aan deze site via gfc. Veel succes, Emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n fijne winactie! Ik heb je een mailtje gestuurd :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe heel graag mee aan deze winactie! Ik volg je op bloglovin en plaatste een hartje bij dit artikel. Ik volg je ook op facebook!
  En nu duimen
  Liefs Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Ik vind GOSH heel mooi! Ik doe heel graag mee

  Diolifestyle@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke winactie! Heb nog nooit iets geprobeerd van Gosh, maar deze lipsticks zien er erg mooi uit, Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super winactie! Ik doe zeker mee en stuur je nu gelijk even een mailtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook, GFC en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig toffe actie, ik doe graag mee en heb je gemaild!..
  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een onwijs gaaf pakket. Op de valreep doe ik graag nog mee!
  Ik volg je op bloglovin + hartje & ben zojuist geabonneerd op YouTube.
  En ik ga je nu een mailtje sturen;-)
  Groetjes!
  Berdien

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig