15 februari 2015

MAC Viva Glam Miley lipstick x gloss

MAC Viva Glam Miley Cyrus

Regelmatig brengt MAC een nieuwe Viva Glam uit in samenwerking met een bekende artiest. Dit jaar werd dat Miley Cyrus en hoewel ik geen Miley-fan ben, was ik wel helemaal weg van haar Viva Glam lipstick en lipgloss.

MAC Viva Glam Miley Cyrus

Een speedshopke door Antwerpen bracht mij voorbij de MAC store en ik kon niet weerstaan om toch eens naar de twee lipproducten te gaan kijken. Uiteindelijk gaat de volledige opbrengst naar het goede doel, dus dat trok mij over de streep.

En dit is dan het nieuwste duo in mijn stash - aren't they pretty? - inclusief handtekening van Miley, een rode touch op de lipstickhuls en de kenmerkende vanillegeur.

MAC Viva Glam Miley lipstick

Hot pink, zo wordt de lipstick beschreven, en dat is helemaal correct. De kleur is echt opvallend en in your face, maar tegelijkertijd toch nog draagbaar. Het is en blijft een felle kleur, maar ergens valt het precies allemaal wel mee. De roze lipstick is niet te koel, noch te warm, wat hem volgens mij een dikke hit maakt voor de komende lente- en zomerperiode. De finish is Amplified, hij glijdt met gemak over mijn lippen en behoudt een crème finish en een hydraterend gevoel, maar zorgt tegelijk voor een mooie dekking, pigment en heel goede houdbaarheid. Het is misschien niet de beste kleur om direct van de tube op je lippen aan te brengen. Ik heb dat nu wel gedaan, maar met een kwastje kan je veel preciezer werken en je liplijn mooi volgen.

MAC Viva Glam Miley lipstick & gloss

De lipgloss, of in MAC-termen lipglass, is dan weer een hot pink with sparkling pearl. Heel veel hot pink moet je niet verwachten, op mijn lippen geeft het vooral een rozige schijn en heel veel glans. Het geeft meteen een pak extra dimensie aan de lipstick en maakt mijn lippen optisch voller en groter. Op zichzelf zijn zowel de lipstick als de gloss mooi, maar samen gebeurt er gewoon iets magisch en is het resultaat eens zo mooi. Ik ben wel fan van de MAC lipglass formule; voor sommigen is hij te plakkerig, maar ik vind net dat dit de houdbaarheid van de gloss verbetert, dus voor mij is dat prima.

MAC Viva Glam Miley Cyrus is sinds vrijdag te koop, maar online is de lipstick al uitverkocht, de gloss staat wel nog op de Belgische MAC-webshop. In de winkels is er volgens mij nog voldoende voorraad, want ik kocht ze zonder problemen. Wat vinden jullie van de MAC x Miley samenwerking?

MAC Viva Glam Miley Cyrus lipstick - € 19,00
MAC Viva Glam Miley Cyrus gloss - € 18,00
bij MAC counters en winkels


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. deze kleurtjes staan je erg mooi. een frisse, fruitige mond heb je zo :) leuk ook voor de komende lente en zomer. met deze producten erop kan ik naar je mond blijven kijken :)

  veel plezier ermee.

  groetjes van saskia

  fijne zondag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een hele gave kleur! Vind de combinatie echt het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral de lipstick toch wel heel gaaf, maar ik heb hem zelf niet gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipstick is echt erg mooi, alleen 'jammer' dat de samenwerking dit jaar met Miley Cyrus is. Ik ben echt geen fan van haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lippenstift vind ik supermooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beide zijn ze echt prachtig, ik ben er helemaal weg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een match made in heaven vind ik deze samenwerking. Wat een prachtige kleur en glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem heel mooi, maar (nu komt het) ik zou ze wel niet durven dragen gezien de felheid :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ZO! MOOI! Ik ben geen Miley fan maar die lippenstift is echt perfectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hell mooi deze nieuwe Viva Glam producten, wishlist materiaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ze allebei gekocht en vind ze super!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig