13 februari 2015

Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks in Innocent, Surreal Sun & Pink Dragon

Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks 130 Innocent 320 Surreal Sun 430 Pink Dragon

Meer Estée Lauder liefde en zo brand spankin' new dat ze nog in België moeten arriveren! Gisteren zag je hier al twee van mijn Pure Color Envy lipsticks, Desirable en Potent. Twee hele mooie, crèmige lipsticks die het ontdekken de moeite waard zijn. In november deelde ik ook deze giga skincare haul op Instagram en daar zag je nog meer Estée Lauder lipsticks voorbijkomen.

Op het eerste gezicht 'gewone' Pure Color Envy lipsticks, maar het was een travel exclusive set met Pure Color Envy Shine Lipsticks. Inderdaad, de Shine doet het hem!

Ik had er zelf nog niet van gehoord, maar een beetje opzoekingswerk leerde me dat ze enkel te koop waren in Azië of als travel exclusive set op luchthavens. Tot nu toe zag je ze daarom nog niet op de blog verschijnen. Begin deze week zag ik echter deze foto's bij de Belgische-maar-in-Zwitserland-wonende Melissa van Kiss & Make-up en mijn oog viel toch wel op de Pure Color Envy Shine Lipsticks! Woehoe! Als ze in de lente te koop zijn in Zwitserland, dan durf ik een beredeneerd gokje wagen en denken/hopen dat ze ook naar België zullen komen. Helemaal zeker ben ik uiteraard niet, de tijd zal moeten uitwijzen of ik juist gegokt heb :-) Qua prijs verwacht ik dat ze dan ongeveer even duur zullen zijn als de Pure Color Envy lipsticks, ongeveer 30 euro.

Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks 130 Innocent 320 Surreal Sun 430 Pink Dragon

Dus: maak kennis met niet zo kleine zusjes van de Pure Color Envy lipsticks! De Estée Lauder Pure Color Envy Shine lipsticks hebben een extra toevoeging in de naam en de formule. De kleuren zijn nog steeds mooi, gevarieerd en gepigmenteerd. Ze glijden met hetzelfde gemak op je lippen en blijven ook heel mooi zitten. De 'shine' factor zorgt ervoor dat de formule nét ietsje lichter is, maar toch nog vrij creamy en dat ze ook ietsje meer glans bevatten dan de gewone Pure Color Envy lipsticks. Transparant zijn ze hoegenaamd niet, het pigment is méér dan prima! De huls is wel ietsje slanker en de Pure Color Envy Shine lipsticks zijn ook schuin afgesneden, zodat je ze nog gemakkelijker kan aanbrengen. Verder is de verpakking wel nog identiek: donkerblauw met gouden accenten en met een superfijne magnetische 'klik'!

Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipsticks 130 Innocent 320 Surreal Sun 430 Pink Dragon

Hierboven zie je de drie kleuren nog eens op een rij geswatcht: Surreal Sun, Innocent en Pink Dragon. Surreal Sun is koraaloranje en geeft een echte punch aan mijn lippen; Innocent is een my lips but better en gemakkelijke nude en Pink Dragon is een getemperd mediumroze. Je ziet op de swatches duidelijk het verschil in finish met de Pure Color Envy lipsticks, deze Shine variant is zeker wat glanzender!

Het is voor mij moeilijk kiezen, zowel de Pure Color Envy als de Pure Color Envy Shine lipsticks zijn gewoon top. Op een gegeven moment zaten ze alle vijf tegelijk in mijn handtas, dat zegt waarschijnlijk wel iets :-) Nu maar hopen dat ik juist gegokt heb en dat we de Shine lipsticks ook echt in België mogen verwelkomen. Ik kijk er alvast naar uit!

Een kleine - happy! - edit: intussen werden de Pure Color Envy Shine lipsticks ook echt in België gelanceerd, hoera! Voorlopig heb ik ze nog enkel gespot op de webshop van Estée Lauder, maar de parfumerie zal wel snel volgen. 16 kleuren, waaronder ook mijn drie kleuren, voor € 33,11 per stuk.

Estée Lauder Pure Color Envy Shine Lipstick in 130 Innocent / 320 Surreal Sun / 430 Pink Dragon


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

 1. Mooi. Ik zag ze van de week ook in een favorieten video van Caroline Hirons voorbij komen. Dus als ze ook naar de UK komen dan hoop ik echt dat ze ook naar Nederland en België komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zo'n mooie lipsticks! Laat ons hopen dat ze inderdaad ook in België verkocht zullen worden :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleurtjes, hopelijk komen ze naar belgie!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb Innocent nu ook en ben er zoooooo verliefd op <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig