11 februari 2015

My BeautyLoves: januari 2015


Januari was een detoxmaand met veel skincare - veel nieuwe serums in de test - en weinig make-up. Mijn collega's hebben zelfs een hele week lang op mijn naakte gezicht moeten kijken, waarvoor mijn excuses ;-) Hieronder vind je het filmpje en het lijstje en waar er reeds een review van voorhanden is, heb ik ook het linkje geplaatst bij het desbetreffende product.


Origins Drink Up Intensive Overnight Mask
Filorga Perfect+ Serum
Nivea Cellular Radiance Serum
Eucerin Volume Filler Serum Concentrate
Kenzoki Belle de Jour Fantastic Fluid
Jean Paul Gaultier Le Classique eau de toilette
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in Rose Shimmer


BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten allemaal zeg!
  Die Dior nagellak, pretty!<3
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat straalt je huid!! En dan meer bepaald je wangen en jukbeenderen vind ik prachtig!! Is dat de Guerlain en Hourglass combo die het hem doet, of komt het vooral ook door de detoxmaand?? Het is werkelijk PRACHTIG, ik kon mijn ogen het gehele filmpje er niet vanaf houden, ik ben er wreed van onder den indruk!!
  Greetz, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt me heel benieuwd gemaakt naar enkele producten waaronder het masker van REN en serum van Eucerin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat REN masker is echt geweldig, dat heb al twee keer gekocht omdat ik het zo goed vond!

   Verwijderen
 4. Je hebt me wel erg benieuwd gemaakt naar die dagcrème van Kenzoki ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Hourglass blush vind ik zo mooi. Zowel de verpakking als de kleur en het printje van het poeder zelf.

  Dior Glory is ook leuk. Ik heb hem zelf ook. We kunnen echter niet meer ontkennen dat ie erg veel op Lucky lijkt, hé ;D

  Grtjs van een trouwe lezeres :D

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig