12 februari 2015

Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick in Desirable & Potent

Estée Lauder Pure Color Envy 120 Desirable 310 Potent

Dat ik een niet zo stiekeme fan van Estée Lauder ben, weet je inmiddels waarschijnlijk wel. De liefdesaffaire begon meer dan tien jaar geleden: eerst viel ik voor de Hydra Complete dagcrème (intussen vernieuwd naar de Hydrationist lijn), daarna maakte ik kennis met de Advanced Night Repair lijn en toen ontdekte ik de geweldige Double Wear foundation, die het zelfs bestand is tegen de meest hardnekkige verkoudheid.

Vorig voorjaar was er een hele buzz rond een reeks nieuwe lipsticks genaamd Pure Color Envy. Geheel in vernieuwde Estée Lauder stijl met een strakke, donkerblauwe verpakking, gouden details en magnetische sluiting. En niet te vergeten: romige lipsticks in een gigantisch aantal kleuren. Dan heb je mijn aandacht! 

Het heeft daarna nog een hele tijd geduurd voor ik ze aan den lijve kon testen. Ik heb namelijk echt wel genoeg lipsticks en ik wilde niet zomaar kopen om te kopen. Een mooie parfumerie-actie gaf echter de doorslag en het werd een heuse #feelingspendy haul.

Estée Lauder Pure Color Envy 120 Desirable 310 Potent

Ik twijfelde tussen twee kleuren en uiteindelijk kocht ik ze beide: Potent, een rustig medium koraalroze en Desirable, draagbaar nuderoze. Ik kon niet kiezen en heb er absoluut geen spijt van, want de kleuren zijn verschillend genoeg en ook op mijn lippen zijn het twee totaal verschillende kleuren. Toch blijven beide lipsticks heel draagbaar, wat ze een ideale handtaspartner maakt. De houdbaarheid is prima (enkele uren en voor een crèmige lipstick vind ik dat zeker meer dan oké), ze drogen mijn lippen niet uit, de textuur is crèmig en de finish is dan ook navenant - niet helemaal mat, maar met een klein beetje glans door de crèmetextuur. Oh, en ze ruiken naar vanille! 

Morgen volgt nog een beetje meer Estée Lauder liefde - stay tuned!

Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick in 120 Desirable / 310 Potent - ongeveer € 30,00 bij de parfumerie


BeautyLoves
Share:

15 opmerkingen

 1. Twee kleurtjes die mij ook meteen zouden aantrekken! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes. Ik heb net Irresistible gekocht uit deze lijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lipsticks zijn echt zó fijn! Wat een mooie kleuren heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik twijfel ook nog steeds tussen deze twee ! Echt zo moeilijk kiezen, want de lipsticklijn zit vol mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie zachte en draagbare kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleuren zijn erg mooi, al spreekt Potent mij toch net ietsjes meer aan...het zijn wel beiden erg mooie lipsticks

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie frisse lentekleurtjes, benieuwd hoe ze staan op je lippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleuren!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook enkele kleurtjes uit deze lijn. Ik weet niet meer hoe ze heten. Ik kan namen van producten altijd maar moeilijk onthouden ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig