10 februari 2015

The Body Shop Smoky Poppy Body Range

The Body Shop Smoky Poppy

Sinds ongeveer een weekje ligt de nieuwe lijn van The Body Shop in de winkel. Net op tijd voor valentijn (en mogelijks geïnspireerd door de film Fifty Shades of Grey?), want dit is een wel erg sensuele lijn.

Smoky Poppy bevat zeven limited editions voor je lijf en ziet er al direct heel mysterieus uit met de zwarte verpakking en rode klaproos. Een beetje stoerder dan wat ik gewend ben van The Body Shop!

The Body Shop Smoky Poppy

The Body Shop Smoky Poppy

Stoer, maar daarom niet minder verzorgend. The Body Shop gebruikt voor deze lijn klaprozen die met de hand geplukt worden in de streek van het Turkse Ankara. Klaprozen zijn hydraterend en olierijk en zorgen ervoor dat je huid op en top gevoed wordt. Zo is de Poppy Seed Scrub een stevige zoutscrub met maanzaadjes, maar blijft er op je huid toch een soort van verzorgend olielaagje achter. Een zeer degelijke scrub die de dode huidcellen in geen tijd doet verdwijnen. Bye, bye, wintervel! Nog een beetje van de volle, romige Body Butter erachter en je huid is in de zevende hemel. Ingrediënten als cacaoboter, karitéboter en bijenwas maken je huid superzacht en de geur blijft heel lang hangen. De matchende eau de toilette bevat een notenmengeling van zwoele specerijen, bloem- en houtnoten en is volgens online parfumkenners het kleine zusje van de befaamde YSL Opium, niet slecht! Maar de leukste in dit rijtje is meteen ook een nieuwigheid: Bath Bombs! Volgens mij is het de eerste keer dat ik bij The Body Shop Bath Bombs zie verschijnen, maar hier ben ik wel heel blij mee. Zo leuk! In de tube zitten zes halve bath bombs met maanzaadjes voor een ontspannen (voeten)bad. Ze geven geen bergen schuim af, maar zorgen wel voor een bad vol heerlijkheid - even je ogen dichtdoen en wegdromen terwijl je ontspant in een warm bad. Ik hoop (niet zo) stiekem dat The Body Shop voor elke geurlijn van deze Bath Bombs lanceert, ze zijn meer dan welkom!

The Body Shop Smoky Poppy

The Body Shop Smoky Poppy

Nog even terug naar de geur, want dat is volgens mij een gevalletje you love it or you hate it. Smoky Poppy is rokerig, sensueel, verslavend en euforisch, vrij unisex ook, maar kan voor sommigen misschien wat té zijn. Zeker als je de producten gaat layeren mag je je aan een flinke portie sensualiteit verwachten en mensen met een voorliefde voor hele frisse, lichte geuren, gaan hierin niet hun gading vinden.

The Body Shop Smoky Poppy body range - vanaf eind januari 2015
Poppy Seed Scrub - 200 ml voor € 15,00
Body Butter - 200 ml voor € 16,00
Shower Gel - 250 ml voor € 7,00
Body Lotion - 250 ml voor € 10,00
Bath Bombs - 6 x 50 g voor € 12,00
Massage Oil - 150 ml voor € 13,00
Eau de toilette - 30 ml voor € 14,00


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

  1. Dit lijken me echt heerlijke producten. Ik vind alleen de promofoto met de man en de vrouw op niet passen bij een merk zoals TBS om eerlijk ze zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij zijn het echt heerlijke producten, het klink in elke geval top!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig