17 februari 2015

Sisley Phyto 4 Ombres in Mystery

Sisley Phyto 4 Ombres in 2 Mystery

Oogschaduwpaletjes van Sisley, dat is volgens mij een complete nieuwigheid! De mono's kende ik al, maar zo'n paletje met vier op elkaar afgestemde kleuren is natuurlijk altijd welkom.

Deze lente zie je dus twee oogschaduwpaletjes bij Sisley. De Phyto 4 Ombres in Mystery is het paletje hierboven, met voornamelijk blauwige tinten en dan is er ook nog Dream, met vier nuderoze en bruine kleuren. Het doosje sluit magnetisch en binnenin vind je een spiegel en een tweezijdige sponsapplicator met een brede en smalle kant. De vier kleuren oogschaduw vormen samen trouwens de letter S, was je dat ook opgevallen?

Door de textuur en de vorm van de oogschaduw had ik al zo'n beetje het vermoeden dat de oogschaduw tjokvol pigment zou zitten. Sisley koos voor pure, gemicroniseerde pigmenten met een fluweelzachte textuur, zodat je oogschaduw het lang zal uithouden.

Sisley Phyto 4 Ombres in 2 Mystery

Sisley Phyto 4 Ombres in 2 Mystery

Die pigmentbelofte maken ze direct waar. Dit zijn droge swatches en ik heb de oogschaduw nauwelijks moeten aanraken om dit resultaat te krijgen. Ze zijn zo zacht dat ze bijna aanvoelen als een cream to powder textuur. Wel even je kwast aftikken, want met zo'n intens pigment kan je fallout niet altijd vermijden. Als je ze nat aanbrengt, zijn ze eens zo intens en sprankelend! Ook de houdbaarheid is niet gelogen, 12 uur na applicatie zat mijn oogschaduw nog netjes op zijn plek - al moet ik er eerlijkheidshalve wel bij vermelden dat ik (zoals steeds!) een oogschaduwbasis gebruikte.

Ik slaakte in elk geval al direct een 'wow!'-kreetje toen ik begon te swatchen. Helemaal links zie je Ivoire - bijna beige met koele glans en de highlighter uit het palet. Daarnaast de zwarte Black Mat voor het ultieme smokey effect, gevolgd door Denim, een saffierblauwe tint met metallic glans. Uiterst rechts is er Gun, een rokerig chroomgrijze tint.

Sisley Phyto 4 Ombres in 2 Mystery

Sisley Phyto 4 Ombres in 2 Mystery

In het doosje vind je trouwens ook een kaartje waarop Sisley je aanwijzingen geeft over hoe het palet te gebruiken (met na een klassieke smokey eye met een donkere toets aan de wimpers en een gradatie van kleur naar de wenkbrauw toe), maar ik heb het aangepast aan mijn eigen wensen en voorkeuren en alle vier de kleuren in de mix gegooid, met een lichte toets op het ooglid en de donkere focus in de arcadeboog en buitenste ooghoek.

Voor Sisley liefhebbers zal dit Phyto 4 Ombres palet een waar geschenk zijn en een stap vooruit van de losse mono's. Maar de keuze is voorlopig beperkt tot twee kleuren, dus ik ben benieuwd of Sisley zijn assortiment in de toekomst nog zal uitbreiden.

P.S.: ook de lipkleur is van Sisley! Snel online!

Sisley Phyto 4 Ombres in 2 Mystery - 3,4 g voor € 69,00 vanaf februari 2015


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

 1. De lippenkleur vangt mij oog meer dan de ooglook. Het is toch een prachtige look gewondern!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de lipstick vind ik heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n goede pigmentatie, wow! Blauwtinten passen niet zo goed bij mij, dus ik ben nu wel heel benieuwd geworden naar het Dream palette. Ik vind de kleur op jouw lippen trouwens ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, al vind ik ze wel vrij donker voor de lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeer goed gepigmenteerde kleuren in de mooie palette ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit! :) De kleuren lijken geswatched wel veel donkerder dan in de pans...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Dit is echt een prachtig palet en super fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, mooie kleuren en je look ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig