20 februari 2015

Juwelen du jour

Jewerly

Vandaag krijg je nog eens een blik op mijn dagelijkse juwelen! Ik houd wel van een beetje bling her en der, dus ik draag dit allemaal op dagelijkse basis.

Christa Reniers

Mijn ringen, die heb je al meermaals zien voorbijkomen. Ze zijn aan de hand van Christa Reniers en die vind je tegenwoordig enkel nog in haar winkel in Brussel, op de Zavel. Ik houd van de organische vorm die zij in haar juwelen steekt en ik ben blij dat ze sinds kort terug met zilver werkt. Op de foto zie je de Cluster 5 Ring met amethisten en de Clinch Ring. Die laatste zie ik niet meer op haar website en ik denk dat die dus ook niet meer verkocht wordt, maar het was die ring die mijn liefde deed aanwakkeren en het was ook meteen mijn eerste Christa Reniers juweel.

Het strikje van Tiffany's - de Bow Pendant in Medium - is een recente aankoop (check de vlog hier!) waar ik ook al lang op zat te azen. Eigenlijk had ik dat veel eerder moeten kopen, want in de vijf jaar dat de ketting op mijn wishlist staat, is hij alleen maar duurder geworden. Net als mijn ringen is ook dit kettinkje vervaardigd uit zilver en ik draag het bij zowat alles.

Daniel Wellington watch

Ook het Grace Glasgow horloge van Daniel Wellington is een recente aanwinst. Het Zweedse merk biedt wereldwijd gratis verzending bij aankoop via hun online shop maar via de store locator op hun website vond ik ook heel wat Belgische winkels waar de horloges te koop zijn, voor wie graag in real life past. Mijn bestelling werd netjes afgehandeld en werd op enkele werkdagen aan huis geleverd door UPS in een gewatteerde envelop en in een heel stevig lederen doosje.

De modellen zijn allemaal vrij strak en tijdloos, maar ook preppy geïnspireerd met de kenmerkende verwisselbare bandjes. Het minimalistisch en unisex design zet de kleuren en materialen van het horlogebandje eens zo sterk in de verf. Er zijn volledig katoenen of volledig lederen bandjes, maar ook een combinatie van beide en ik ben voor die laatste gegaan. De horlogekast in gezandstraald rosé goud wordt bij het Grace Glasgow model gehangen aan een bandje met een mooie combinatie tussen het eerder speelse blauwwitte katoen (perfect voor de lente en zomer!) en het gesofisticeerde van het Italiaanse leder en voelt súpercomfortabel en zacht om mijn pols.

Voor wie interesse heeft, ik kreeg van Daniel Wellington nog een leuke discount code: met de code 'beautyloves' krijg je tot 15 maart 2015 een korting van 15% bij alle aankopen op hun website (waar ik, voor alle duidelijkheid, geen enkele commissie of betaling op verdien, de korting is echt volledig voor jezelf). Enjoy!

Twice as Nice

Mijn oorbellen kocht ik twee jaar geleden bij Twice as Nice (waar is de tijd! Hier vind je de shoplog van toen terug) en ze zijn nog steeds in perfecte staat. Sinds ik ze heb, draag ik ze eigenlijk non stop, het zijn gemakkelijke instekertjes en ze passen bij elke outfit. Ook een beetje klassiek-preppy, ze passen wel bij het Daniel Wellington horloge. In mijn lade liggen ergens nog mijn zilveren hoops, maar eigenlijk draag ik ze gewoon nooit meer. Geef mij maar instekertjes!

ANNA+NINA

De twee armbandjes zijn van het Nederlandse ANNA+NINA en kocht ik bij Copines in Hasselt. Ik vond ze zo leuk, heel simpel maar dan toch met zo'n inspirerende tekst erop. En ja, ik heb deze gewoon voor mezelf gekocht. Niets mis met jezelf alle geluk ter wereld te wensen, toch? :-)

Welke juwelen hangen er aan jouw armen, oorlellen of hals? Fijn weekend!


BeautyLoves
Share:

5 opmerkingen

  1. I was drooling all over the place when I saw this photo on Instagram! Everything is beyond adorable :) I no longer wear a watch. I know it sounds weird, but I can't seem to find anything I want to commit to anymore! Now when I want to know what time it is, I actually have to whip my phone out. Perhaps I should start a serious hunt for a watch!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig