2 maart 2015

Blogger / YouTube tag!


Dat ik een lijstjesmens ben, weten jullie misschien al. Ook voor mijn blog maak ik lijstjes, om bij te kunnen houden wat ik allemaal wil fotograferen, filmen en schrijven. En de vragen uit deze tag, die stonden óók gewoon in mijn schriftje!

Ik werd getagd door Emma van The Image Partner en beantwoord daarom enkele vragen over bloggen en YouTube. Enjoy!


P.S.: Ja, de foto en het filmpje zijn van twee verschillende momenten. De eerste keer was er iets misgegaan met het beeldmateriaal, dus mocht ik nog een tweede keer filmen. The glamour of blogging! ;-)


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuke antwoorden van de tag en zo leren we je beter kennen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke video! Ik zou eigenlijk ook eens met video's moeten beginnen... Ik wist niet dat je voor je beauty blog nog een andere blog had, cool! Leuk ook om het verhaal achter de naam van je blog te weten en het hele gedoe met die naamsverandering. Ik ben trouwens ook van mening dat als je niks positiefs te zeggen hebt je beter helemaal niks zegt. Interessant ook om te horen hoe jij alles plant en organiseert. Ik probeer ook elke dag te variëren qua topic.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer tof filmpje en zo leren we je een stukje beter kennen! Meer van dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk filmpje om te bekijken :D Ik ben zo al veel meer te weten gekomen over jou en hoe je uiteindelijk op je blognaam bent gekomen. Wat blog je trouwens al lang! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk filmpje! Stond al een tijdje in mijn 'Bloglovin nog te lezen' lijstje :-) En superlief, jij ben ook echt een toppertje! :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig