3 maart 2015

Life behind the blog: februari 2015


Verse snijbloemen in huis = me happy! Voor 12 euro kocht ik drie boeketjes kleurige tulpen en dat zorgde voor een instant lenteboost.


Ik bezocht voor de eerste keer de Lakstore in Antwerpen, vlak aan de Vlaamse Kaai. Wat een leuke locatie! Nailoholics zullen daar zeker hun gading vinden, want aan de ene muur vind je alle kleuren van Faby en aan de andere muur alle kleuren van OPI. Héél moeilijk te weerstaan, dus ik ging naar huis met OPI's Russian Navy en Lincoln Park After Dark en Faby's I Want A Falling Star!


Reden voor dat bezoekje aan de Lakstore was trouwens hun 50 Shades of Grey event, waaraan OPI een eigen nagellakcollectie heeft gewijd. Je kon je make-up laten bijwerken, je haar laten doen, uiteraard ook je nagels laten lakken en een fotootje met een Mister Grey lookalike zat er ook in.


Af en toe belanden we bij Coffee Café en dan móet ik daar uiteraard ook een fotootje van trekken! De linkse is de mijne, trouwens.


Ik heb geen giga juwelencollectie, maar deze laatste aanwinst kon je onlangs al bewonderen in dit artikel. Het Daniel Wellington horloge (het model is Grace Glasgow) kwam netjes geleverd in een mooi afgewerkt lederen doosje en het bandje is een combi van katoen en leder. Mocht je interesse hebben: van Daniel Wellington kreeg ik nog een extra code voor 15% korting voor elke aankoop, gebruik daarvoor de code 'beautyloves' (nog geldig tot 15 maart 2015).


Oh man, bij De Burgerij hebben ze toch echt wel de lekkerste burgers. Ik heb er al op veel plaatsen gegeten en ik vergelijk ze altijd met met die van De Burgerij, dat blijft mijn onbetwiste nummer 1 en mijn ijkpunt. Dit is de Dolce Vita met pancetta en gegrilde groentjes. Uiteraard koos ik voor een full option, da's met salade en met frietjes.


Afgelopen zaterdag vertoefden we in Gent - first business, then pleasure! In mijn studentijd kon je mij regelmatig bij Greenway spotten en ik ben blij dat het nog steeds bestaat. De kaasburger is hier mijn absolute nummer 1, zo lekker!


Een speedshopke door Antwerpen mocht ook niet ontbreken; bij Parfuma spotte ik deze giga fles Viktor & Rolf Flowerbomb van bijna een liter. Geen showexemplaar trouwens, deze kan je effectief kopen! Nu ben ik fan van Flowerbomb Extreme, de iets zwaardere variant, maar een parfumfles van een liter laat ik toch aan mij voorbijgaan. Lijkt me niet evident om dit op jezelf te sprayen, haha.


Ik eet niet alleen burgers, hoor :-) Deze salade met zalm en scampi's was zeker zo lekker!


Al moet ik ook deze pannenkoeken even aanprijzen. 't Flensje in Houthalen staat voor huisbereide pannenkoeken en ijs en de combinatie ervan is niet te overtreffen. Op deze gure zondag ging ik voor de pannenkoeken met ijs, banaan en chocoladesaus, maar de pannenkoeken met ijs en vers fruit zijn zeker ook aan te raden.


Een rustig momentje op de zetel en Tigra zat er gezellig bij. Elke keer ik een foto wil nemen, heeft ze het door en doet ze haar ogen open, haha.


De bestie gaf mij dit 'wedding fund'! Keileuk!


De 'pleasure' buit uit Gent: een sweater van bij Talking French (helaas niet de leukste winkelervaring, de verkoopster was zeer opdringerig en bleef maar zeggen dat het kleedje dat ik aan had, veel te klein was. Om mij daarna in de patattenzak van een maat groter te hijsen. Oké, ik ben geen maatje 36, maar ik weet heus wel wanneer iets mij te klein is en wanneer niet. 't Was precies haar missie om mij slecht te doen voelen) en twee paar schoenen van bij Buffalo. Laat die lente nu maar komen, olé!


En nog meer eten, hoera! Grieks, deze keer. Vlees voor mij, vis voor de verloofde.


Maar kijk, ik sluit af in schoonheid, met een glimps van mijn toilettafel. Mocht je nieuwsgierig zijn, er staat hier een filmpje online van vorig jaar waar je alles in detail kan zien. Mijn collectie is op zich niet drastisch veranderd, dus het filmpje is nog redelijk up to date.


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik ben anders wel benieuwd naar die Mr. Grey lookalike :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je Daniel Wellington horloge zo tof! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boeh voor verkoopsters die ons een slecht gevoel bezorgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat zo een verkoopster niet vriendelijk is!
  Leuke foto's.
  Wauw, geweldig om zoveel nagellakken te zien.
  Het eten ziet er heerlijk uit.
  Mooie foto's.
  Fijn om met zulke mooie bloemen het voorjaar in huis te halen.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie bos tulpen en wat heb je ze mooi geschikt. Alle kleuren lopen zo een beetje door elkaar heen :)

  Wat een lekker eten allemaal.

  Stel je voor dat je zo'n grote parfumfles laat kapotvallen.

  tigra <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjonge wat een happening zo een hele lakstore voor al die mooie flesjes en kleuren...geweldig lijkt mij dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe erg is het zeg. Ik woon in de buurt van Antwerpen en ik ben nog steeds niet in de Lakstore geraakt. Het staat al zeker 5 maanden op mijn lijstje van iets dat ik wil doen als ik tijd heb. Ik ben er nog steeds niet toegekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is de moeite! Twee muren vol nagellak, dat kan niet slecht zijn :-)

   Verwijderen
 8. Wat een mooi boeket en dat horloge van Daniel Wellington is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig