31 maart 2015

Givenchy Le Rouge-À-Porter

Givenchy Le Rouge-À-Porter

De laatste tijd worden we doodgeslagen met nieuwe lipsticks en lipstickformules, maar er zit dan ook gewoon zoveel moois tussen! Deze schoonheid is Givenchy Le Rouge-À-Porter een whipped lipstick flush for lips.

Le Rouge klinkt je vast bekend in de oren, het is een van de beste lipstickformules die ik ken, reden waarom hij hier een plaatsje kreeg tussen mijn best of beauty 2013. Dit voorjaar is er dus Le Rouge-À-Porter, het 'kleine' zusje van Le Rouge.

Echt klein mag ik Le Rouge-À-Porter niet echt noemen, want hij is een stuk langer dan Le Rouge, maar wel een pak smaller. De huls is ranker en het aanbrengen gaat eens zo snel omdat je bijna blindelings kan bijwerken. De uiterlijke kenmerken zijn wel gebleven: een case van echt leder en twee stoere, zilveren studs maken het geheel af.

Le Rouge-À-Porter combineert kleur met een glanzende, balsemachtige finish. De kleurpigmenten zijn zeker aanwezig, maar alles is net ietsje minder dekkend dan met Le Rouge. Verder bevat Le Rouge-À-Porter hyaluronzuurbolletjes en natuurlijke microkristallijne wassen, die je lippen beschermen en subtiel laten glanzen. Het geeft het geheel een soort van natuurlijk volume.

Givenchy Le Rouge-À-Porter

Givenchy Le Rouge-À-Porter

Givenchy Le Rouge-À-Porter

Le Rouge-À-Porter ligt echt supercomfortabel en als een tweede huid op mijn lippen. Toch categoriseer ik dit als een echte lipstick, maar dan een lichtere variant. De houdbaarheid is uiteraard iets minder dan bij Le Rouge, maar dat is gewoon een gevolg van de formule.

Ik kreeg kleur 206 Corail Décolleté, die ik zelf keihard zou gekozen hebben. Het is de perfecte mix tussen koraal en roze, niet te oranje, noch te barbieroze. In totaal kan je kiezen tussen 16 kleuren, onderverdeeld in drie segmenten: de nude/naturel kleuren, de roze tinten (waar ook Corail Décolleté toe behoort) en de Créations, dat zijn de meer gewaagde, diepere tinten. De roze tinten wil ik zeker nog nader onderzoeken, Rose Fantaisie, Rose Avant-Garde en Rose Perfecto lijken me ook hele mooie, draagbare roze tinten. Benieuwd naar meer!

Givenchy Le Rouge-À-Porter - 2,2 g voor € 35,50 bij ICI Paris XL
Share:

12 opmerkingen

 1. Dat is een heel mooie roze kleur vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel een behoorlijke prijs, maar wat is dit een super mooi kleurtje. Lijkt me ook heerlijk op de lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleur, heel zomers :) Die zou ik ook zeker uitkiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur! Ik ben ook wel fan van dit soort formules.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een mooie kleur! Ik ben in het algemeen meer voor matte lippenstift, maar deze ziet er echt leuk uit :) Staat je ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kleurtje, echt iets voor elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OOO I need to photograph mine and try it on like TODAY! What a beautiful shade on you!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kleur heb je, staat je goed! Ik heb Rose Perfecto, zo'n mooie kleur! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kleurtje <3?
  X staat jou erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig