1 april 2015

Spring haul: beauty & shoes

Spring haul

Jaaaa, lente! Ik heb onder meer mijn badkamer en bureel lenteproof gemaakt (lees: serieus opgeruimd en heel veel spullen weggedaan en gedoneerd), maar nu is het tijd voor een heuse spring haul.

Spring haul


Ik heb het vast al eens gezegd: schoenen en handtassen, daar gaat mijn hart sneller van slaan. Ik ben dus niet enkel dol op beauty - ocharme mijn portefeuille. Voor de zomer spotte ik onder andere deze Gigue sandalen op de webshop van La Bottega, maar wilde ze graag wel eerst in het echt passen. La Bottega is gelegen in hartje Hasselt, dus dat is voor mij helemaal niet ver. Ik viel voor de mix aan kleuren en materialen en de mooie hakhoogte. En ik had geluk, mijn maat was er nog én ze zaten super! Nu nog een warm zonnetje...

Al mijn andere aankopen zijn beautygerelateerd en kocht ik met een nieuwe kortingsactie bij de parfumerie. Te beginnen met Tom Ford Velvet Orchid eau de parfum, waar je hier al een review over kon lezen. De aankoop van de Clarins Instant Concealer is volledig te wijten aan YouTube, waar deze concealer de laatste tijd vaak over de tongen gaat. Reden genoeg voor mij om hem eens te bestellen om mijn donkere kringen te bestrijden. Ik koos voor 01 Yellow Beige, maar heb lang getwijfeld tussen deze en 02 Pinky Beige. Het Chanel Hydra Beauty Micro Sérum is vrij nieuw en aangezien ik dol ben op hydraterende serums, wilde ik deze ook testen. Hier kon ik de korting goed voor gebruiken, want Chanel skincare is wat aan de dure kant. Tot slot een van mijn favoriete crèmes, Estée Lauder Hydrationist. Ik ben een beetje in voorbereiding voor mijn huwelijk en plan in de twee, drie maanden ervoor geen nieuwe skincare te testen, maar terug te grijpen naar de huidverzorging die ik goed ken, waar mijn huid goed op reageert en waarvan ik weet dat ze goed voor mij werken. Zo vlak voor je huwelijk is het niet ideaal om nieuwe skincare te beginnen testen, dus op dat vlak zal ik een beetje voorzichtiger moeten zijn, beautyblogger of niet.
Share:

7 opmerkingen

 1. Oei nee, inderdaad, dat ga ik ook moeten onthouden: geen nieuwe producten proberen vlak voor 't huwelijk! Slim dat je enkel vaste waardes gebruikt nu. Die sandalen zien er comfortabel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yaay what a haul! Love those shoes! Have been drooling all over them since I saw them on Instagram. Wish I could walk in heels tho!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes, en die sandaaltjes zijn zooo leuk!! Laat die zon nu maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk blousje (of kleedje) heb je aan. Het heeft zo'n schattige mouwtjes :)

  Haha, ik dacht echt dat je ook een lipolie van Clarins gekocht zou hebben, maar het is niet zo ;)

  Je hebt een nieuw potje van de Hydrationist crème gekocht. Zelf kocht ik deze laatst ook, maar dan in een pompflacon.

  Van dat Chanel serum zat er een staaltje in een tijdschrift dat ik kocht. Ik moet het nog testen.

  Veel plezier met al je aankoopjes :)

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zoek al een tijdje zo'n niet te hoge sandaaltjes, maar die prijs heb ik er toch niet voor over haha :d

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig